koniec Wales – Írsko
0:1
(0:0)
Komentuje: Vojtěch Tůma
 
90+6
Všichni čekali, že hlavní sudí už odpíská konec zápasu, po Bradyho odkopu ale hra pokračovala. Na obranné polovině se střetli vybíhající Hennessey s Meylerem, který dostává žlutou kartu.
 
90+2
Tohle bylo zbytečné. James McClean se pokoušel odkopnout míč do bezpečí, místo toho ale nakopl Ramseyho do břicha. Tady nemůže být o žluté kartě pochyb.
 
90+2
Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Daryl Murphy, přichází Kevin Long.
 
90
Darren Randolph podle očekávání nikam nespěchal s výkopem, načež sudímu Skominovi došla trpělivost, a irský gólman se tak stává dalším držitelem žluté karty.
 
79
Jonathan Williams to v souboji s hostujícím kapitánem Meylerem přehnal s agresivitou. Kartu ale nedostal, což se pramálo nelíbilo Ciaranu Clarkovi, který si neodpustil zbytečný slovní doprovod na adresu hlavního sudího, a nakonec to byl on, kdo obdržel žluté varování.
 
78
Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Harry Arter, přichází Glenn Whelan.
 
72
Daryl Murphy vedle středového kruhu zasáhl Ramseyho loktem do obličeje, což nemohlo hlavnímu sudímu ujít. Damir Skomina na to konto udělil irskému útočníkovi žlutou kartu.
 
71
Střídání v týmu Wales: ze hřiště odchází Hal Robson-Kanu, přichází Sam Vokes.
 
65
Střídání v týmu Wales: ze hřiště odchází Andy King, přichází Ben Woodburn.
 
57
57. James MCCLEAN - 0:1
 
57
Irsko právě vstřelilo branku!
Tak to je pro domácí fotbalisty obrovský šok! Wales před pár okamžiky neproměnil dvě obrovské šance a nyní jsou to Irové, kdo se dostává do vedení. Po Hennesseyho výhozu se zbytečné chyby v rozehrávce dopustil Ashley Williams, kterého obral Hendrick. Ten si poté navedl míč navedl do rohu hřiště, odkud skákavým centrem oslovil v šestnáctce zcela zapomenutého Jamese McCleana, s jehož střelou do protipohybu nemohl domácí gólman nic dělat.
 
53
53. Hal Robson-Kanu (WAL)
 
53
Irové přestáli další kritický moment! Chris Gunter na pravém křídle předal míč volnému Jonathanu Williamsovi, na jehož povedenou nabídku si v šestnáctce naběhl Hal Robson-Kanu, jeho razantní hlavičku ale Randoplh výtečně vyrazil.
 
52
52. James Chester (WAL)
 
52
Vedoucí gól tohoto utkání nebyl ale vůbec daleko! Aaron Ramsey míč od rohového praporku poslal na bližší kraj malého vápna, kde se k hlavičce prodral James Chester, jeho zakončení ale rozvlnilo pouze boční síť Randolphovy branky.
 
37
Střídání v týmu Wales: ze hřiště odchází Joe Allen, přichází Jonathan Williams.
 
31
31. Shane Duffy (IRL)
 
31
Chris Gunter na polovině hřiště zbytečně fauloval nic netušícího Warda, Irsko tak mělo k dispozici přímý kop. Po jeho rozehrávce se v šestnáctce domácích rozpoutala pořádná mela, ke střele se na to konto dostal stoper Duffy, kterému k otevření gólového účtu scházely decimetry.
 
16
Joe Allen přiběhl do souboje s Davidem Maylerem o chvíli později a svého oponenta velice nevybíravě nakopl. Tady neměl sudí Skomina na vybranou, žlutá karta je udělena zcela oprávněně.
 
8
8. Aaron Ramsey (WAL)
 
8
Po střetu Allena s Meylerem přestala většina přítomných hrát, sudí Skomina ale faul neodpískal. Toho bleskově využil pozorný Aaron Ramsey, jenž si posunul míč na svou silnější pravačku a vypálil, jeho pumelici ale Randoplh stačil vytěsnit nad břevno.