koniec HC Slovan Bratislava – HC Salavat Julajev Ufa
2:5
(0:2, 2:2, 0:1)
Komentuje: Vladimír Korduliak
 
46:43
Salavat Ufa dala gól!
Slovan chyboval prihrávkou v pásme súpera, do brejku sa dostal DMITRIJ KUGRYŠEV a zoči-voči Štěpánkovi pomedzi betóny zakončil.
 
36:49
Salavat Ufa dala gól!
Omark poslal puk z pravej strany spoza bránkovej čiary popred bránkovisko na ľavý kruh a DMITRIJ KUGRYŠEV okolo lapačky Štěpánka zakončil. Asistencie: Linus Omark a Philip Larsen.
 
34:48
Salavat Ufa dala gól!
Dva zákroky na hranici pravidiel v podaní Panina a Hartikainena vyviedli domácich z koncentrácie, hostia vyrobili brejkovú akciu, ktorú zakončil PETER CHOCHRIAKOV. Protesty Meszároša arbitri zamietli. Asistencie: Teemu Hartikainen a Linus Omark.
 
28:46
Slovan Bratislava dal gól!
ADAM LIŠKA dostal puk od mantinelu medzi kruhy a ponad rameno Metsolu puk poslal do jeho klietky. ASistencie: Kyle Chipchura a Michal Sersen.
 
27:49
Slovan Bratislava dal gól!
RUDOLF ČERVENÝ predsa len dostal puk do bránky súpera, hostia však reklamujú jeho postavenie v bránkovisku a situáciu skúma videorozhodca duelu. Arbitri napokon gól uznali, Červený puk, ktorý Metsola chytil medzi betónmi, doklepol do siete. Asistencie: Andrej Meszároš a Matúš Sukeľ.
 
05:39
Salavat Ufa dala gól!
Akcia ako z hokejovej učebnice, Kadejkin poslal puk z pravej strany pred bránku a z prvej zakončil JEGOR DUBROVSKIJ. Asistencia: Alexander Kadejkin.
 
05:07
Salavat Ufa dala gól!
Panin od kruhu poslal puk na modrú, odtiaľ vystrelil Larsen a pred bránkoviskom TEEMU HARTIKAINEN puk zblokoval pomedzi betóny Čiliaka do domácej bránky. Asistencie: Philip Larsen a Grigorij Panin.