koniec MAC Budapešť – HKM Zvolen
2:0
(0:0, 1:0, 1:0)
Komentuje: Lukáš Rastislav Ovšonka
 
59:55
Vylúčený je len Lukáš Handlovský, ktorý dostáva dve minúty za hrubosť. Do konca tretiny ostáva päť sekúnd.
 
59:01
Teraz spoza pravého kruhu trvdo z prvej vypálil Michael Vandas. Túto strelu si doslova brankár Miklós Rajna so stoickým pokojom vychutnal.
 
56:47
Zvolenčania už rozbiehajú svoju powerplay, brankár Skapski je na striedačke.
 
49:34
Budapešť dáva gól!
MAC sa dostáva do dvojgólového vedenia! Nahodený puk z rohu klziska si spracoval na hokejku Bodó, ktorý to posunul zadovkou k ľavej žrdi BRANCEMU ORBANOVI a ten z prvej sa už zblízka nemýlil.
Asistencia: Chris Bodó.
 
49:24
Bodó posunul puk z ľavého kruhu smerom na bránu. Pred bránkou bol Langkow, ale už nedokázal doraziť puk.
 
48:40
Klempa naservíroval puk na ľavý kruh Chrisovi Bodóovi, ktorý pálil z prvej. Skapski sa urýchlene presunul a dokázal strelu vyraziť.
 
47:16
Presilovku získavajú domáci. Samuel Petráš dostáva dve minúty za hákovanie.
 
43:32
Hraško perfektnou prihrávkou našiel medzi kruhmi Michaela Vandasa. Bola to jedna z najväčších príležitostí. Rajna to zvládol aj so šťastím.
 
39:09
Budapešť dáva gól!
MAC využíva presilovú hru a dostáva sa do vedenia! Burtovu krížnu prihrávku si na ľavom kruhu spracoval Negrin, ktorý zakončil. Skapski vyrazil pred seba a CHRIS LANGKOW s prehľadom dorážal.
Asistencie: John Negrin, Cameron Burt.
 
37:48
Presilovku napokon po predchádzajúcej situácii získavajú domáci. Michal Roman dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
 
37:48
Terbócs šikovnou prihrávkou z pravého kruhu našiel medzi kruhmi Krisztiána Nagya, ktorý už padal, následne Skapski betónom vyrazil puk pred seba.. Do bránky vrazil Drgoň a bránka bola aj posunutá. Gól platiť nebude.
 
31:48
Obdržálek vykorčuľoval do prečíslenia spoločne s obrancom Zeleňákom. Práve Zeleňák zakončoval spred bránky, no napálil to len do Rajnu.
 
29:40
V dobrej príležitosti spomedzi kruhov sa ocitol Peter Hraško, ktorý to mal ideálne postavené. Rajna sa obzrel za seba, ale niekde vo výstroji puk podržal.
 
27:15
Zvolen získava presilovú hru. Dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Zsombor Garát.
 
25:38
Zvolenčania sa dostali do prečíslenia troch proti jednému. Chovan volil prihrávku na Obdržáleka, ktorý strieľal, no mieril mimo.
 
23:12
Nagy šikovnou prihrávkou posúval puk Istvánovi Terbócsovi, ktorý korčuľoval pred bránkovisko. Zvolenčania okamžite vypratali priestor.
 
18:42
Šikovne to myslel z pravého kruhu Chris Bodó, ktorý už bol v ťažkom uhle. Skapski nevedel, kde zachytil puk. Nakoniec ho vytriasol zo svojho betónu.
 
13:11
Opäť pálil od modrej čiary Handlovský a Rajna vyrazil. Následne zvonila žrď po ďalšej delovke od modrej, ktorú vyslal Michal Chovan. Puk smeroval priamo do pravej tyčky.
 
11:52
Presilovku si zahrá Zvolen. Tomáš Klempa dostáva dve minúty za držanie hokejky.
 
05:51
Od modrej čiary pálil Macaulay. Bodó doklepával puk od pravej žrde. Následne puk prenikol k Brancemu Obranovi, ktorý bol v stopercentnej šanci, ale odkrytú bránu netrafil.
 
04:44
Sme svedkami prvého vylúčenia. Dve plus dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Garett Mitchell.
 
03:16
Milan Kytnár sa dostal do dorážky spred bránkoviska po strele od Vandasa. Rajna puk udržal pod sebou a nedovolil mu uniknúť.