koniec HK Poprad – HC Košice
4:2
(0:0, 1:0, 3:2)
Komentuje: Lukáš Rastislav Ovšonka
 
59:55
Poprad dal gól!
Kamzíci rozhodujú o osude tretieho zápasu! Dávid Bondra šiel najprv sám na bránku, no nezakončil do odkrytej siete. Dokázal to však PATRIK SVITANA strelou spoza pravého kruhu.
 
58:46
Košice dali gól!
Oceliari znižujú vedenie. V nepriehľadnej situácii pred bránkou sa najlepšie zorientoval TOMÁŠ HRIČINA a spred Vošvrdu zakončil medzi nohy.
Asistencie: Igor Ignatuškin, Eduard Šedivý.
 
56:45
Poprad dal gól!
Kamzíci zvyšujú svoje vedenie. Výbornú prienikovú prihrávku si spracoval v útočnom pásme JINDŘICH ABDUL, šiel sám na brankára Laca a perfektne bekhendom trafil pod hornú žŕdku.
Asistencia: Martin Belluš.
 
47:04
Poprad dal gól!
Kamzíci sa znovu dostávajú do vedenia! Krásna akcia na jeden dotyk v podaní popradských hokejistov. Zagrapan za bránkou posunul Takáčovi, ktorý prudkou prihrávkou pred bránkovisko našiel obrancu KENIHO KARALAHTIHO a ten promptnou strelou podstrelil Laca.
Asistencie: Samuel Takáč, Marek Zagrapan.
 
45:01
Košice dali gól!
Oceliari vyrovnávajú stav stretnutia. Dlhší pobyt v pásme hostia využili, spoza ľavého kruhu strieľal Dudáš a jeho zakončenie tečoval spred bránkoviska šikovne ELIEZER ŠERBATOV.
Asistencia: Martin Dudáš.
 
35:28
Poprad dal gól!
Domáci sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Minerovu delovku spoza pravého kruhu šikovne tečoval JÁN ŤAVODA a puk prekĺzol popri Lacovom betóne až do bránky.
Asistencia: Marek Zagrapan.