koniec HK Poprad – HC Košice
4:2
(0:0, 1:0, 3:2)
Komentuje: Lukáš Rastislav Ovšonka
 
59:55
V závere sa ešte zrodila menšia strkanica. Dve minúty za hrubosť dostávajú Samuel Mlynarovič a Tomáš Hričina.
 
59:55
Poprad dal gól!
Kamzíci rozhodujú o osude tretieho zápasu! Dávid Bondra šiel najprv sám na bránku, no nezakončil do odkrytej siete. Dokázal to však PATRIK SVITANA strelou spoza pravého kruhu.
 
59:36
Bondrov vyhodený puk z obranného pásma sa odrazil od mantinelu a následne z toho bolo zakázané uvoľnenie. Tréner Popradu Roman Stantien si vzal oddychový čas.
 
58:46
Košice dali gól!
Oceliari znižujú vedenie. V nepriehľadnej situácii pred bránkou sa najlepšie zorientoval TOMÁŠ HRIČINA a spred Vošvrdu zakončil medzi nohy.
Asistencie: Igor Ignatuškin, Eduard Šedivý.
 
57:22
Ján Laco už korčuľuje na striedačku a Košičania rozbiehajú svoju powerplay.
 
57:03
Oddychový čas si berie tréner Košíc Roman Šimíček.
 
56:45
Poprad dal gól!
Kamzíci zvyšujú svoje vedenie. Výbornú prienikovú prihrávku si spracoval v útočnom pásme JINDŘICH ABDUL, šiel sám na brankára Laca a perfektne bekhendom trafil pod hornú žŕdku.
Asistencia: Martin Belluš.
 
51:15
Ladislav Nagy mal ideálnu možnosť spred bránkoviska po Bropheyho prihrávke. Nastrelil to však len do Vošvrdovho betónu.
 
47:04
Poprad dal gól!
Kamzíci sa znovu dostávajú do vedenia! Krásna akcia na jeden dotyk v podaní popradských hokejistov. Zagrapan za bránkou posunul Takáčovi, ktorý prudkou prihrávkou pred bránkovisko našiel obrancu KENIHO KARALAHTIHO a ten promptnou strelou podstrelil Laca.
Asistencie: Samuel Takáč, Marek Zagrapan.
 
45:01
Košice dali gól!
Oceliari vyrovnávajú stav stretnutia. Dlhší pobyt v pásme hostia využili, spoza ľavého kruhu strieľal Dudáš a jeho zakončenie tečoval spred bránkoviska šikovne ELIEZER ŠERBATOV.
Asistencia: Martin Dudáš.
 
39:42
Do veľkej šance sa dostal Radomír Heizer, ktorý zastavil rozohrávku Košíc v strednom pásme a následne zakončoval spomedzi kruhov, ale Laco jeho strelu úspešne vyrazil.
 
35:28
Poprad dal gól!
Domáci sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Minerovu delovku spoza pravého kruhu šikovne tečoval JÁN ŤAVODA a puk prekĺzol popri Lacovom betóne až do bránky.
Asistencia: Marek Zagrapan.
 
30:46
Poprad získava presilovú hru. Ladislav Nagy dostáva dve minúty za hákovanie.
 
29:45
V obrovskej šanci sa z ľavého kruhu ocitol Tomáš Klíma. Jeho zakončenie smerovalo do žŕdky a Vošvrda mal teda aj poriadne šťastie.
 
26:26
Presilová hra pre hosťujúce Košice. Dve minúty za seknutie dostáva Martin Belluš.
 
24:49
Karalahtiho delovku od modrej čiary vyrazil Laco pred seba. Následne pálil tvrdou delovkou od modrej Marcel Petran, no trafil hornú žŕdku!
 
21:03
Košická presilovka sa však rýchlo končí. Dve minúty za podrazenie dostal Ján Sýkora.
 
20:58
Prvú presilovku budú hrať Košice. Daniel Brejčák dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
 
17:21
Buzzeo uchmatol puk košickému hráčovi a vyslal do samostatného úniku Takáča, ktorý si to namieril medzi kruhy a vystrelill. Gólman Košíc vyrážal úspešne.
 
16:31
Následne sa pred gólmanom Lacom zrodila menšia strkanica. Dve minúty za hrubosť dostáva Matúš Paločko a Evan Brophey. Hrá sa 4 proti 4.
 
13:25
Vzápätí mal veľkú gólovú príležitosť Marek Zagrapan, ktorý vybojoval puk po zlej košickej rozohrávke. Strieľal spomedzi kruhov, ale bránu trestuhodne minul.
 
07:30
Prvú presilovku v zápase budú hrať Popradčania. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Roman Derliuk.
 
04:55
Dve obrovské šance pre Poprad! Najprv strieľal spoza pravého kruhu Buzzeo, ktorý trafil žŕdku. K dorážke sa dostával Takáč, ale bránku zblízka prestrelil!
 
01:41
Nepriehľadná situácia nastala po strele Čížeka od modrej čiary. Dorážať sa snažil Haščák, ale Vošvrdovi pomohli spoluhráči.