koniec HKM Zvolen – HC Slovan Bratislava
2:5
(2:1, 0:1, 0:3)
Komentuje: Števo Lasab
 
53:02
Slovan Bratislava dal gól!
Neskutočné, domáci hrajú a Slovan dáva góly. Chybička Stephensona, Abdul prihral pred bránu TOMÁŠOVI ZIGOVI a ten pomedzi betóny Tomeka zvyšuje na 2:5.
Asistencie Jindřich Abdul a Radovan Puliš.
 
45:12
Slovan Bratislava dal gól!
MILAN KYTNÁR dôsledne sledoval akciu a poradil si aj s obrancom Tomkom aj s brankárom Tomekom. Bekhendom dovršuje tak svoj hetrik.
Asistovali Andrej Meszároš a Joe Basaraba.
 
40:44
Slovan Bratislava dal gól!
Abdul popod Betkerovu hokejku prihral pred domácu bránu, tam TOMÁŠ ZIGO puk trafil ideálne pod brvno a hostia prvý krát vedú.
Asistovali Jindřich Abdul a Radovan Puliš.
 
32:21
Slovan Bratislava dal gól!
Ďalšia neprehľadná situácia, tentokrát pred Tomekom. Zo skrumáže sa nakoniec k voľnému puku dostal MILAN KYTNÁR a do prázdnej brány vyrovnáva.
Asistencie Tomáš Matoušek a Martin Štajnoch.
 
18:00
Zvolen dal gól!
Domáci získali puk v oslabení Betker prihrávkou alebo skôr vyhodením našiel presne na strede ihriska BRUNA MRÁZA. Ten prekorčuľoval obrancu hostí a blafákom si poradil aj s Brustom.
Asistencie Willie Corrina a Ben Betker.
 
11:03
Slovan Bratislava dal gól!
Vyrovnané 1:1. Najprv mal Slovan smolu, keď Sersen trafil tyčku. Následne ale opäť Sersen vypálil tvrdo po ľade. Tomek puk vyrazil pred seba a MILAN KYTNÁR puk okamžite dorazil do siete.
Asistoval Michal Sersen.
 
06:33
Zvolen dal gól!
Domáci otvárajú dnešné skóre zápasu. McPherson puk rýchlo zaviezol do útočného pásma, následne zbrzdil a prihral na modrú BENOVI BETKEROVI, ktorý švihom prestrelil všetkých vrátane Brusta.
Asistencie Allan McPherson, Willie Corrin.