koniec Villarreal CF – Real Madrid CF
1:1
(0:1)
Komentuje: Matej Kubove
 
Villarreal dokázal stretnutie proti Realu Madrid vyrovnať. Už druhýkrát po sebe prichádza "Biely balet" o body kvôli penaltám. Tú dnešnú premenil Gerard Moreno. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer.
 
90+3
Koniec zápasu.
 
90+3
Žltú kartu dostáva Toni Kroos (Real Madrid CF).
 
90+2
Takefusa Kubo mohol rozhodnúť zápas proti materskému tímu. Ocitol sa sám s loptou na rohu päťky a Courtoisa aj prekonal, avšak výborne postavený Raphaël Varane zakončenie do bránky nepustil.
 
90+1
Žltú kartu dostáva Yeremi Pino (Villarreal CF).
 
90
Nadstavujú sa 3 minúty.
 
89
Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Moisés Gómez, prichádza Takefusa Kubo.
 
88
Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Mario Gaspar, prichádza Rubén Peña.
 
87
Marco Asensio poslal zľava prudký pas do malého vápna, kde chýbal hrotový útočník. Lucas Vázquez tam bol neskoro, nabiehal sprava.
 
86
Vinícius Júnior centrom zľava nenašiel spoluhráčov, kontru Villarrealu pokazil zlou prihrávkou Gerard Moreno.
 
85
Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Mariano Díaz, prichádza Marco Asensio.
 
84
Gerard Moreno strieľal z dobrej pozícii v šestnástke hostí, Nacho Fernández veľmi dobre loptu zrazil. Villarreal pokračuje v aktivite, získal roh.
 
83
Dani Parejo centrom z rohu poslal nebezpečnú loptu, tá spadla v päťke. Raúl Albiol to na strelu nemal, odkopol ju Nacho Fernández.
 
82
Luka Modrić prišiel o loptu, okamžite ju dostal do šestnástky Gerard Moreno. V poslednej chvíli pred strelou tohto útočníka predviedol skvelý defenzívny zákrok Raphaël Varane.
 
81
Mariano Díaz nedokázal zakončiť a ani presne prihrať po centri na jeho osobu. Villarreal sa s loptou posunul na útočnú polovicu, kde kombinuje.
 
80
Ferland Mendy poslal zľava prudký center na zadný žrď, dobehol ho až Dani Carvajal na pravom krídle. Real Madrid pokračuje v kombinácii.
 
79
Luka Modrić vystrelil spred pokutového územia, obetavý Gerard Moreno schytal túto ranu priamo do hlavy, čiže ho zložilo, no bude v poriadku.
 
78
Isco poslal prihrávku do pokutového územia, Lucas Vázquez v ňom nevymyslel vôbec nič, pretože mu loptu zobral Pervis Estupiñán.
 
77
Villarreal dal gól!
GERARD MORENO upratal loptu z bieleho bodu k žrdi. Thibaut Courtois síce trafil stranu, no nedokázal guľatý nezmysel zastaviť na ceste do siete.
 
76
Samuel Chukwueze si nabehol do pokutového územia súpera, kde dostal presnú prihrávku. Thibaut Courtois ho poslal k zemi, bude to penalta pre domácich!