koniec MŠK Žilina – AS Trenčín
2:0
(1:0)
Komentuje: Dávid Švec
 
83
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ante Roguljić, prichádza Abdul Zubairu.
 
83
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Adam Tučný, prichádza Abubakar Ghali.
 
82
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Matúš Rusnák, prichádza Timotej Jambor.
 
82
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Dawid Kurminowski, prichádza Taofiq Jibril.
 
81
81. Ante Roguljić (TRE), Richard Križan (TRE), Samuel Petráš (ZIL)
Zdroj: www.huste.tv
 
81
Obrovská šanca hostí! Center Roguljića z priameho kopu skončil na hlave Richarda Križana pri pravej tyči. Ten ju poslal okamžite presne k tyči, ale skvele zasiahol pohotový Samuel Petráš!
 
72
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Reuben Yem, prichádza Urban Mazanovský.
 
70
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Ján Bernát, prichádza Adrián Kaprálik.
 
70
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Dávid Ďuriš, prichádza Jakub Paur.
 
65
Obrovská šanca Trenčína! Striedajúci Gajdoš sa dostal do zakončenia, no jeho strelu pred bránkovou čiarou zastavil obranca Branislav Sluka!
 
61
Ďalšia výborná akcia Žiliny, z ľavej strany skúsil technickú strelu Dávid Ďuriš a len tesne minul ľavú tyč Šemrincovej bránky!
 
59
59. Dawid KURMINOWSKI - 2:0
Zdroj: www.huste.tv
 
59
Žilina dala gól!
Nuž a Žilina okamžite trestá nevyužitú šancu Trenčína, pretože Gono našiel naľavo Dávida Ďuriša, ktorý si počkal na dobrú pozíciu, poslal do šestnástky Trenčína presnú prihrávku na DAWIDA KURMINOWSKEHO a MŠK tak vedie 2:0!
 
53
Obrovská šanca Trenčína, Gajdoš výborne našiel Roguljića, ktorý si nabehol do šestnástky Žiliny. Ante však v dobrej pozícii namieril len do vybiehajúceho Samuela Petráša, ktorý výborným zákrokom podržal svoj tím!
 
47
Rohový kop Šošonov nebol pre Šemrinca nebezpečný, ale následne spoza šestnástky AS napriahol žilinský kapitán Ján Minárik. Mieril k ľavej tyči, no Šemrinec si s jeho strelou s námahou a na dvakrát poradil.
 
46
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hamza Čataković, prichádza Artur Gajdoš.
 
36
36. Jakub Kadák (TRE), Lukáš Letenay (TRE)
Zdroj: www.huste.tv
 
36
Obrovská šanca Trenčína po chybe Kiwiora! Jakub Kadák sa predral k bránke Žiliny po pravej strane, prihrávkou po tráve hľadal Letenaya, ktorý však v sklze minul jeho prihrávku!
 
25
Ďalšia veľká šanca Žiliny! Po centri z rohového kopu sa do zakončenia hlavou dostal Dawid Kurminowski, no minul pravý horný roh Šemrincovej bránky!
 
24
Parádna delovka Jakuba Kiwiora spoza šestnástky hostí mierila pod brvno trenčianskej bránky, Igor Šemrinec ju skvelým zákrokom vyškriabal na rohový kop!
 
15
15. Ján BERNÁT - 1:0
Zdroj: www.huste.tv
 
15
Žilina dala gól!
Miroslav Gono si zbehol do šestnástky Trenčína, loptu priam naservíroval JÁNOVI BERNÁTOVI, ktorý ju z prvej poslal k ľavej tyči bránky nešťastného Igora Šemrinca.
 
12
Domáci Žilinčania kombinujú pred šestnástkou Trenčína, Gono sa šikovne dostal do vápna, ale prihrávku na Kurminowskeho v poslednej chvíli upratal na roh Richard Križan!
 
10
10. Dawid Kurminowski (ZIL), Adrián Slávik (TRE)
Zdroj: www.huste.tv
 
10
Fantastický výkop Samuela Petráša našiel na žilinskom hrote Dawida Kurminowskeho, ktorý sa dostal cez Slávik, no jeho strelu vo výbornej pozícii vyrazil nohou pozorný Igor Šemrinec!