koniec Slovensko – Luxembursko
3:0
(3:0)
Komentuje: Tomáš Schügerl
 
S konštatovaním, že Slovensko zvíťazilo nad Luxemburskom presvedčivo 3:0 a v kvalifikácii EURO 2016 ostáva bez straty bodu, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera!
 
Štatistiky zo zápasu:

Strely celkom: 17:4
Strely na bránu: 7:2
Rohové kopy: 5:3
Držanie lopty: 59 % – 41 %
Žlté karty: 2:2
 
Skončilo sa nám kvalifikačné stretnutie EURO 2016 medzi Slovenskom a Luxemburskom, naši chlapci zaslúžene zvíťazili 3:0! O výsledku sa rozhodlo v prvom polčase, keď Slováci trikrát skórovali a vybudovali si rozhodujúci náskok. Druhý polčas už toľko šancí nepriniesol, postupne sa osmelili aj hostia, skóre sa však už nemenilo. Slovensko má tak v tabuľke 15 bodov a ostane na čele kvalifikačnej skupiny C! Naši hráči predviedli koncentrovaný výkon s minimom chýb, Luxembursku nedovolili premýšľať na prekvapenie a tak sa radujú z troch bodov!
 
90+3
Koniec zápasu.
 
90+3
Center v podaní Laterzu si parádne skrotil v šestnástke Kozáčik, ten si tak dnes zrejme pripíše zaslúžené čisté konto!
 
90+3
Hostia ešte pri lopte v strede ihriska, naši sa snažia napádať a dohrať zápas s loptou na svojich kopačkách. Zatiaľ sa im to nedarí, pri lopte Luxembursko.
 
90+2
Hra momentálne v strede ihriska, Hrošovský tam fauloval súpera a tak je z toho štandardka pre Luxembursko z veľkej diaľky.
 
90+1
Center zo štandardky odvrátil v jej strede hlavou Škrtel, po následnej diskusii sme získali outové vhadzovanie na vlastnej polovici. Stále pokračuje nádherné standing ovation tribún!
 
90
Nadstavujú sa 3 minúty.
 
90
Ďurica fauloval prenikajúceho Mutscha, v poslednej minúte ešte uvidíme štandardku hostí z 30 metrov z ľavej strany. Diváci vstali a potleskom odmeňujú náš tím za predvedený výkon!
 
89
Naši hráči už dohrávajú predsa len v pokojnejšom tempe, nikto sa nechce zbytočne zraniť či vykartovať. Hostia môžu byť v podstate spokojní, po nevydarenom prvom polčase odídu s dôstojným výsledkom.
 
88
Hubočan už späť v hre, Luxembursko športovo vrátilo loptu na slovenské kopačky. Sledujeme záver stretnutia, v ktorom si pripíšeme piatu výhru z piatich kvalifikačných zápasov!
 
87
Pri ľavej postrannej čiare leží v bolestiach na trávniku Tomáš Hubočan, zrejme bude znovu potrebný zásah zdravotníkov nášho tímu. Ťažko povedať, či ide o kŕče, alebo nepríjemné doznenie súboja s protihráčom.
 
86
Martin Škrtel takticky fauloval Gersona, za čo vidí žltú kartu. Tento verdikt poriadne rozčúlil Jána Kozáka, ktorý potom diskutoval aj so štvrtým rozhodcom.
 
86
Pekná kombinácia našich! Hamšík bol s loptou pred šestnástkou a šikovne vysúval po strane Šestáka, jeho prudký center do stredu šestnástky odpálil obranca pri prednej žrdi!
 
85
Joachim síce hlavičkoval v šestnástke cez Škrtela, jeho pokusu však citeľne chýbala presnosť. Vykopáva tak Kozáčik, zakladá ďalšiu akciu nášho mužstva. Diváci skandujú ,,My chceme gól!"
 
84
A prišla pekná lopta dopredu na Nemca, ktorý si chrbtom k bráne loptu dobre prebral a z otočky hľadal nabiehajúceho Maka na pravej strane, prihrávka bola príliš prudká a tak ju Mak napriek veľkej snahe nedobehol!
 
83
Hostia kombinovali pred šestnástkou, do nej sa však už nepozreli, keďže tam veľmi dobre zapracoval Pečovský. Následne sme videli faul na prenikajúceho Hamšíka, v rozohrávke znovu náš tím.
 
82
Zápas už dohrávame absolútne suverénne a pokojne, diváci by si priali ešte jeden presný zásah v sieti Jouberta. Cieľom Matúša Kozáčika i celej obrany bude určite aj čisté konto.
 
82
Štandardka nášho tímu z ľavej strany, loptu do šestnástky centroval Mak. Vyzeralo to nádejne, najvyššie si však pred päťkou vyskočil Joubert a kryl loptu do svojich rukavíc.