koniec Manchester United – AC Miláno
1:1
(0:0)
Komentuje: Michal Sadlek
 
90+2
AC Miláno dalo gól!
Hostia v nadstavenom čase zaslúžene vyrovnávajú! Krunić nacentroval od rohovej zástavky na prednú tyč pred domáce bránkovisko, kde sa k hlavičke dostal trestuhodne neobsadený SIMON KJAER. Ten loptu nasmeroval pod brvno brány Manchesteru United a aj keď si domáci brankár na ňu siahol, tak ju už vyraziť nedokázal.
 
74
Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Davide Calabria, prichádza Pierre Kalulu.
 
74
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Daniel James, prichádza Luke Shaw.
 
74
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Aaron Wan-Bissaka, prichádza Brandon Williams.
 
73
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Bruno Fernandes, prichádza Fred.
 
69
Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Alexis Saelemaekers, prichádza Samuel Castillejo.
 
69
Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Brahim Díaz, prichádza Sandro Tonali.
 
65
Calabria našiel krásnym centrom z pravej strany na zadnej tyči nabiehajúceho Krunića, ktorý z výbornej streleckej pozície nasmeroval loptu hlavou nad Hendersonovu bránu.
 
59
Hostia rozohrali roh nakrátko a k strele z ľavej strany šestnástky United sa dostal Kessié. Jeho pokus k bližšej tyči vyrazil domáci brankár Henderson.
 
55
Žltú kartu za zásah do brankára Donnarummu, ktorý chcel rozohrať chytenú loptu, dostáva Scott McTominay (Manchester United).
 
50
Manchester United dal gól!
Domáci otvárajú skóre! Fernandes nakopol loptu do šestnástky AC Miláno na striedajúceho AMADA DIALLA, ktorý hlavičkou chrbtom k bráne preloboval vybiehajúceho brankára Donnarummu. Krásny gól!
 
46
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Anthony Martial, prichádza Amad Diallo.
 
38
Neuveriteľné, čo zahodil Maguire! Tellesov center predĺžil Fernandes na prednej tyči ponad brankára Donnarummu, ktorú loptu jemne tečoval, na zadnú tyč, kde bol úplne voľný Maguire. Ten zblízka loptu nasmeroval len do tyče brány AC Miláno.
 
19
Prvú žltú kartu zápasu dostáva za kopnutie do členka Tellesa Alexis Saelemaekers (AC Miláno). Priamy kop pre domácich z ľavej strany útočnej polovice.
 
13
Gól ešte skúmal VAR a napokon po konzultácii s ním hlavný rozhodca neuznal Kessiého gól. Záložník AC Miláno si pri spracovávaní lopty pred strelou pomohol rukou a hosťom tak nie je uznaný už druhý gól.
 
11
AC Miláno dalo gól!
Hostia otvárajú skóre! Calabria hodil loptu z autového vhadzovania z pravej strany pred šestnástku United na FRANCKA KESSIÉHO, ktorý si loptu spracoval hruďou. Hrací predmet sa odrazil smerom do pokutového územia, kde Maguire s McTominayom nechali Kessiému až trestuhodne veľa priestoru a ten presnou strelou k pravej tyči prekonal brankára Hendersona.
 
8
James našiel centrom z ľavého krídla na hranici šestnástky Martiala, ktorý si loptu spracoval na hrudi a potom vystrelil cez Kessiého pod brvno Donnarummovej brány. Gólman a kapitán hostí prvýkrát úspešne zasiahol.
 
6
Calabria nakopol z vlastnej polovice loptu za obranu Manchesteru United na Leaa, ktorý sa dostal do samostatného úniku. Strelou z pravej strany domácej šestnástky prekonal brankára Hendersona, jeho radosť ale dlho netrvala, pretože mu čiarový rozhodca odmával ofsajd.
 
Tento zápas sa kvôli nariadeniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.