koniec Manchester United – AC Miláno
1:1
(0:0)
Komentuje: Michal Sadlek
 
To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera.
 
Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 49 % : 51 %.
Strely na bránu: 2:5.
Strely mimo: 2:6.
Rohy: 4:3.
Ofsajdy: 1:3.
Fauly: 16:13.
 
Domáci vstúpili do druhého polčasu veľmi aktívne a striedajúci mladík Diallo otvoril krásnou hlavičkou v 50. minúte skóre. Hostia sa chvíľu oklepávali z tohto úderu, postupne ale získali veľkú územnú prevahu a domáci sa v niektorých pasážach museli brániť až drvivému tlaku súpera. Obrana Manchesteru United odolávala a nepúšťala hostí takmer k ničomu, Milánčania sa však napokon dočkali zaslúženej odmeny a v nadstavenom čase vyrovnal hlavičkou po rohovom kope Kjaer. Pred odvetou v Miláne tak majú o niečo lepšiu pozíciu hráči AC Miláno, ktorí strelili gól na súperovom ihrisku.
 
90+3
Koniec zápasu.
 
90+2
AC Miláno dalo gól!
Hostia v nadstavenom čase zaslúžene vyrovnávajú! Krunić nacentroval od rohovej zástavky na prednú tyč pred domáce bránkovisko, kde sa k hlavičke dostal trestuhodne neobsadený SIMON KJAER. Ten loptu nasmeroval pod brvno brány Manchesteru United a aj keď si domáci brankár na ňu siahol, tak ju už vyraziť nedokázal.
 
90+1
Hostia sa znovu natlačili k šestnástke United a po zablokovanom centri z ľavého krídla získavajú rohový kop.
 
90
Bude sa hrať ešte tri minúty.
 
89
Fred však tesne pred vlastnou šestnástkou o loptu prišiel a hostia hneď zaútočili. Center z ľavej strany letel na zadnú tyč na Leaa, ktorý ale v dobrej pozícii loptu „zluftoval“.
 
88
Gólman hostí Donnarumma musel vybehnúť pred vlastnú šestnástku, aby odkopol nákop na rozbehnutého Dialla. Loptu získal, jeho obrancovia ju však nepresnou rozohrávkou vrátili domácim.
 
87
Greenwood sa rozbehol z pravej strany do šestnástky AC Miláno, Tomori mu ale pri bránkovej čiare loptu vypichol. Hostia potom vyrazili do protiútoku, na jeho konci ale bol len nepresný center striedajúceho Castilleja z pravej strany.
 
86
Shaw ale prišiel o loptu na ľavom krídle a možný rýchly protiútok hostí ukončil taktickým faulom v strede poľa Fred. Domáci potom bleskurýchlo zacúvali na vlastnú polovicu ihriska.
 
85
Williams zaviezol po pravej strane loptu na útočnú polovicu, do šestnástky sa ale nedostal. Manchester United tak musel znovu prejsť len k postupnému útoku.
 
84
Castillejo namieril z priameho kopu priamo do múru z domácich hráčov. Tí loptu odkopli do stredu poľa, kde ju potom vybojovali na svoje kopačky.
 
83
McTominay už jednu žltú kartu má, hostia sa tak snažili získať pre domáceho záložníka druhú. Hlavný rozhodca ale svoj verdikt nezmenil.
 
82
Kessié si nedokázal spracovať prihrávku pred šestnástkou Manchesteru United, v súboji o odrazenú loptu ale fauloval Krunića McTominay. Priamy kop pre AC Miláno z výbornej streleckej pozície.
 
80
Milánčanom sa podarilo vytlačiť domácich na ich polovicu ihriska. Maguire potom musel pred napádajúcim Leaom odkopnúť guľatý nezmysel na polovicu AC Miláno k obrancom hostí.
 
79
Domáci vytlačili hostí na ich polovicu ihriska, kde ich nakoniec pripravili o loptu. Keďže však boli Milánčania na svojej polovici, tak musia hráči Manchesteru United útočiť „do plných“.
 
78
Maguire pod tlakom odkopol loptu k obrancom AC Miláno do stredu poľa. Tí sa rýchlo vrátili k šestnástke United a Kessiého strelu musel zablokovať Matić.
 
77
Hostia sú ale v posledných minútach znovu aktívnejší. Kalulu sa tlačil po pravej strane k šestnástke, nedostal sa ale ani k strele, ani k centru.
 
76
Striedajúci Kalulu hľadal nákopom na ľavé krídlo ďalšieho striedajúceho hráča Castilleja, ten si ale túto prudkú prihrávku spracovať nedokázal.