koniec Rusko – Slovensko
4:0
(2:0, 0:0, 2:0)
Komentuje: Lukáš Pancurák
 
Skončilo sa dnešné stretnutie medzi Ruskom a Slovenskom. Náš súpera nás nepustil takmer do žiadnej šance a zaslúžene tak vyhral 4:0.

Najlapší hráči zápasu:

V tíme Slovenska: Marek Čiliak
V tíme Ruska: Igor Šestorkin.
 
Koniec zápasu.
 
59:45
Rusko dalo gól!
Opäť sme hrali bez brankára, opäť sme inkasovali. Tentokrát sa o to postaral ARŤOM MICHEJEV. Asistencie: Alexander Barabanov, Maxim Šalunov.
 
59:30
Dnešné stretnutie sleduje priamo v Royal Arene 7732 divákov.
 
58:49
Rusko dalo gól!
Je rozhodnuté. Gólom do prázdnej bránky rozdohol o dnešnej zaslúženej výhre Ruska MAXIM ŠALUNOV. Asistencia: Nikita Šošnikov.
 
58:30
Posledné dve minúty riadnej hracej doby. Slovácu to skúšajú bez brankára.
 
57:38
Cingelovi puk ušiel, ani teraz sa do šance nedostaneme.
 
56:57
Stále pokračujeme v divácky neatraktívnom hokeji. Slováci sa na malý moment usadili pred Šestorkinom, hrali ale len popri mantineli.
 
55:30
Hra stráca na svojom temoe, čo vyhovuje viac Rusom. Tí sa nemajú kam ponáhľať a kombinujú ďaleko od svojej bránky.
 
54:55
Tretia tretina sa pomaly blíku ku svojmu koncu. Slováci sa stále nevedia usadiť v pásme. Navyše sa teraz k puku dostal jednoducho Vladislav Gavrikov, ktorý zachytil našu chybnú rozohrávku.
 
53:40
Čajkovský zblokoval prihrávku Rusov, dopredu mohlo ísť následne Slovensko. Bakoš ale nedostal presnú prihrávku, a tak z toho zakončenie nebolo.
 
52:02
Zaujímavá šanca pre Sekeru. Ten sa s pukom preštrikoval do výhodnejšej streleckej pozície, preto skúsil zakončiť. Igor Šestorkin bol ale na strelu pripravený, preto nemal dôvod zaváhať.
 
51:39
Nasleduje komerčná prestávka.
 
51:39
Cingel sa len zahnal svojou hokejkou, puk netrafil. Slováci sú s ubúdajúcimi minútami čoraz bezradnejší, zdá sa preto, že Rusko si už trojbodový zápis predsa len postráži.
 
50:16
Bucovo aktívne napádanie želaný úspech neprinieslo. Naopak, do šance sa dostali Rusi, ktorí mohli definitívne rozhodnúť. Spomedzi kruhov ale tretí gól nepridali.
 
49:39
Puk sa dostal k Sekerovi, ktorý si ho spracoval v strednom pásme. Opäť sme sa ale stiahli pred Čiliaka, od ktorého môžeme skórovať len veľmi ťažko.
 
47:58
Ďaloga nemal záujem riskovať, preto si puk prikryl telom a odkorčuľoval s ním za našu bránku. Slovensko sa zatiaľ pokúsi rozostaviť v strednom pásme.
 
47:07
Oba celky striedajú počas hry, puk je v našom obrannom pásme.
 
46:40
Prihrávka mala hľadať Bondru, bola ale zrazená k mantinelu. Napriek tomu sa náš mladý útočník k puku dostal a založil slovenskú útočnú akciu. Na jej konci bolo nepresné zakončenie od modrej čiary.
 
45:27
A ako keby toho nebolo dosť, vhadzovať sa bude pred Čiliakom.