koniec Slovensko – Španielsko
2:1
(1:0)
Komentuje: Dávid Švec
 
90+1
Žltú kartu dostáva Gyömbér (Slovensko).
 
87
Žltú kartu dostáva Stoch (Slovensko).
 
STOCH - 2:1
 
87
Slovensko dalo gól!
Rýchly útok Slovenska. Z pravej strany centroval Michal Ďuriš, našiel pripraveného MIROSLAVA STOCHA a ten hlavou prekonáva Casillasa- Vedieme 2:1!!!
 
83
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Kucka, prichádza Kiss.
 
ALCÁCER - 1:1
 
83
Španielsko dalo gól!
Nuž, ťažko opísať tento gól. Loptu za obranu Slovenska dostal PACO ALCÁCER a prízemnou strelou obstrelil Matúša Kozáčika.
 
81
Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Juanfran, prichádza Cazorla.
 
71
Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Silva, prichádza Alcácer.
 
64
Dnes tu máme galapredstavenie Matúša Kozáčika. Polostrela – polocenter Fabrégasa opäť končí v náruči brankára Viktórie Plzeň.
 
61
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Mak, prichádza Stoch.
 
58
Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Raúl Albiol, prichádza Rodriguez.
 
54
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Weiss, prichádza Ďuriš.
 
52
Znovu šanca hostí a znovu bravúrne vyráža Matúš Kozáčik!
 
51
Juanfran dostal dobrú loptu do šestnástky Slovenska, skvelou prihrávkou ponúkol zakončenie Cescovi Fabrégasovi, ktorý z prvej vystrelil. Matúš Kozáčik však reflexívne loptu vyrazil !
 
49
Výborná šanca hostí, Kozáčik jednu strelu vyrazil a následne skvelým zákrokom zlikvidoval i dorážku Davida Silvu. Bravó Matúš!
 
 
45
Po rohovom kope sa k lopte dostal Raúl Albiol a Kozáčik vytiahol excelentný zákrok!
 
44
Po súboji v strede poľa dostáva žltú kartu David Silva.
 
38
Andrés Iniesta pálil nebezpečne k pravej žrdi, Kozáčik bravúrne vyráža na rohový kop. Z neho však hostia nič nevyťažili, pretože krátku prihrávku poslal Hubočan ďaleko do stredu poľa.
 
37
Sergio Busquets opäť končí na trávniku a znovu je z toho žltá karta pre slovenského hráča. Tentoraz ju dostáva Tomáš Hubočan.
 
28
Dovolím si povedať, že teraz stratili všetci slovenskí fanúšikovia dych. V šestnástke Slovenska spadol Diego Costa a zaznel hvizd hlavného rozhodcu. Štadión stíchol, no našťastie sa pískal faul hráča hostí.
 
26
Pečovský a jeho tradičná strela z hranice šestnástky. Viktor mieril k ľavej tyči Casillasovej bránky, ten loptu opäť bravúrne vytesnil na rohový kop. Z neho však naši hráči nič nevyťažili.
 
KUCKA - 1:0

Zdroj: RTVS
 
17
Slovensko dalo gól!
Priamy kop Slovenska fantasticky zakrútil JURAJ KUCKA a Iker Casillas už bol na jeho fantastickú strelu krátky. Fantázia!
 
13
Španieli znovu uspávajú kombináciou v strede poľa slovenskú obranu. Následne letí do našej šestnástky dobrý center a Diego Costa len tesne míňa loptu. Tak teraz sme mali i my kus šťastia.
 
 
12
Neskutočná akcia. Marek Hamšík poslal kolmicu na Petra Pekaríka, ktorý centrom našiel Róberta Maka. Ten pálil z prvej a Casillas v bránke hostí vytiahol neskutočný zákrok. Neuveriteľné!
 
8
Prvý útočný výpad Slovenska. Po ľavej strane potiahol loptu Vlado Weiss, snažil sa kolmicou nájsť Mareka Hamšíka, no na špílmachra Neapola bola lopta prirýchla.
 
4
Juraj Kucka inkasuje za zákrok v strede poľa žltú kartu.