koniec Švajčiarsko – Slovensko
3:7
(2:2, 0:2, 1:3)
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
43:31
Slovensko dalo gól!
V závere sa roztrhlo vrece s gólmi. O siedmy presný zásah našich farieb sa postarala ZUZANA KOLCUNOVÁ. Asistencia: Jana Kapustová.
 
42:42
Švajčiarsko dalo gól! Po šiestom inkasovanom góle si domáci tréner vzal oddychový čas a zrejme svojím zverenkyniam poradil dobre, pretože sa dnes presadili po tretí raz. Presne namierila MARIE-EVE REVEYOVÁ. Asistencie: Marylin Janjicová, Andrea Stoffelová.
 
42:24
Slovensko dalo gól!
Neprehľadná situácia pred Vuignerovou skončila gólom. Švajčiarska brankárka ležala na zemi a nedokázala zabrániť loptičke v ceste do siete. Úspešnou strelkyňou bola LENKA KRAJŇÁKOVÁ, ktorá zaznamenala hetrik. Asistencie: Martina Stašová, Ľudmila Bednárová.
 
38:16
Vylúčenie Švajčiarsko. 2 minúty za nebezpečnú hru si zdvihnutou hokejkou dostáva Stefanie Loretanová.
 
31:51
Slovensko dalo gól!
Domáce hokejbalistky odohrali túto presilovku katastrofálne. V oslabení sa dostala do samostatného úniku IVETA KLIMÁŠOVÁ, ktorá presnou strelou do horného rohu brány zvýšila náskok Slovenska. Bez asistencie.
 
30:51
Slovenky sa dostali v oslabení do úniku. Švajčiarka musela faulovať a rozhodkyne nariadili trestné strieľanie.
 
30:00
Vylúčenie Slovensko. 2 minúty za nedovolené bránenie si odpyká Petra Pravlíková.
 
25:34
Nedôraznú prácu v defenzíve Slovenska mohla dnes už po druhý raz potrestať Tscheriggová, ktorá bola osamotená na pravom kruhu a jej strelu výborne zlikvidovala Zuziaková.
 
22:52
Slovensko dalo gól!
Druhá využitá početná výhoda v dnešnom dueli. Vuignerová vyrazila strelu jednej z našich hráčok len pred MARTINU STAŠOVÚ, ktorá nemala problém trafiť odkrytú bránu a zvýšiť slovenský náskok. Asistencie: Mária Gajdošová, Michaela Matejová.
 
21:35
Vylúčenie Švajčiarsko. 2 minúty za podrazenie dostala Vanessa Steinerová.
 
21:06
Krajňáková mala na hokejke hetrik. Ostala úplne sama pred švajčiarskou brankárkou, ale tá jej strelu vyrazila.
 
17:26
Slovensko dalo gól!
Opäť sa ujímame vedenia. Spred brány sa presadila LENKA KRAJŇÁKOVÁ, ktorá dosiahla druhý presný zásah v zápase. Asistencie: Martina Stašová, Ľudmila Bednárová
 
14:01
Švajčiarsko dalo gól! Medzera v slovenskej defenzíve bola potrestaná. Rýchlonohá LÉTICIA TSCHERRIGOVÁ prešprintovala dve brániace hráčky, išla sama na Zuziakovú a zoči-voči našej brankárke nezaváhala. Asistencie: Jana Heuscherová, Pauline Chappuisová.
 
12:46
Chybnú rozohrávku našich mohli potrestať Švajčiarky. Sabrina Noëlová vystrelila od modrej čiary a Zuziaková loptičku vytláčala len očami mimo brány.
 
09:41
Vylúčenie Slovensko. 2 minúty za faul lakťom si odsedí Martina Stašová.
 
07:15
Švajčiarsko dalo gól! Helvétky sa dočkali zníženia. ELVIRA RÜTIMANNOVÁ obkrúžila bránu a z otočky vystrelila. Zuziaková takéto zakončenie nečakala a loptička jej prepadla za chrbát. Asistencie: Pauline Chappuisová, Vanessa Steinerová.
 
05:35
Slovensko dalo gól!
Zdalo sa, že Švajčiarky ožívajú, no krátko na to inkasovali. Kolcunovej strelu dorazila do brány LENKA KRAJŃÁKOVÁ. Asistencia: Zuzana Kolcunová.
 
02:55
Slovensko dalo gól!
Našim dievčatám stačilo na využitie presilovej hry len niekoľko sekúnd. Kapustová nahodila loptičku pred bránu, dostala sa k nej PETRA PAVLOVIČOVÁ presnou strelou otvorila skóre. Asistencia: Jana Kapustová, Iveta Karafiátová.
 
02:35
Vylúčenie Švajčiarsko. 2 minúty za podrazenie dostala Vanessa Steinerová.