koniec Slovensko – Fínsko
3:8
(2:1, 0:2, 1:5)
Komentuje: Matej Kubove
 
57:42
Fínsko dalo gól!


Ako keby nám už nestačilo, puk z brány vyťahuje aj Škorvánek. Strela od modrej od obrancu VILIHO SAARIJARVIHO končí v sieti a to aj kvôli dobrému cloneniu hráčmi pred našim gólmanom.
 
52:29
Fínsko dalo gól!


Veľmi smolný gól, pretože strela KASPERIHO KAPANENA bola tečovaná a na poslednú chvíľu zmenila smer do jeho protipohybu.
Asistencie: Vili Saarijarvi, Roope Hintz
 
51:53
Fínsko dalo gól!


Po buly už ale áno, pretože Aho vyhral buly a PATRIK LAINE presnou strelou k žrdi nedal Húskovi šancu.
Asistencia: Sebastian Aho
 
45:27
Slovensko dalo gól!

Mohli sme hrať presilovku 5 na 3, ale naši puk neodovzdali, ale hrali ďalej. PATRIK MAIER dostal puk do dobrej pozície a presnou strelou znižuje. Naďalej ostávame hrať presilovú hru 5 na 4.
 
42:41
Fínsko dalo gól!


Saarelova prihrávka pred bránu sa dostala takmer až na modrú, odkiaľ prišla strela, teč a gól, ktorý vsietil SEBASTIAN AHO.
Asistencie: Puljujarvi, Juolevi
 
40:28
Fínsko dalo gól!


Naši nedokázali vyhodiť a aj s trochou šťastia pridávajú Fíni ďalší gól. Ako posledných sa puku dotkol JESSE PULJUJARVI a ten sa dokotúľal do brány.
Asistencia: Patrik Laine
 
38:21
Fínsko dalo gól!


Domáci tím predvádza obrat z 0:2 na 3:2, ale už len to dianie na hracej ploche ukazuje, že úplne zaslúžene. Saarijarvi nahodi puk na zadný mantinel, ten obišiel bránu a úplne voľný ROOPE HINTZ dorazil do prázdnej.
Asistencie: Saarijarvi, Niko Rantanen
 
34:08
Fínsko dalo gól!


Fíni to opäť roztočili a nepustili našich hráčov k žiadnemu náznaku vyhodenia. Po strele od modrej sa dorážkou v páde presadzuje ALEKSI SAARELA.
Asistencie: Juolevi, Puljujarvi
 
15:15
Fínsko dalo gól!


Teraz už ale gól inkasujeme a to po podobnej situácií, ako pred chvíľou, len z druhej strany. Po dobrej prihrávke sa strelou z prvej presadil SEBASTIAN AHO.
 
11:55
Slovensko dalo gól!

Je to tak! Vedieme 2:0! Tvrdá strela ihneď po buly od Ladislava Romančíka sa odrazila zo stredu brány von, ale po telefonáte rozhodcovia gól uznali, pretože puk už v bráne bol. Puk ešte tečoval RADOVAN BONDRA, rakže je uznaný jemu.
Asistencie: Ladislav Romančík, Maroš Surový
 
09:49
Slovensko dalo gól!

Naša prvá väčšia šanca a hneď gól! Po Jarošovej tvrdej rane sa puk ocitol v skrumáži pred Kahkonenom, kde sa najlepšie zorientoval MATÚŠ SUKEĽ a otvára skóre.
Asistencie: Christián Jaroš, Adrián Sloboda