koniec Slovinsko – Slovensko
1:0
(0:0)
Komentuje: Miroslav Revaj
 
Ťažko sa teraz hľadajú slová, ako zhodnotiť tento zápas. Po celý zápas sme vyslali len jednu strelu na bránu domácich a tak sa môže zdať, že sme zaslúžene prehrali. Avšak, Slovinsko zase nepredviedlo nijak impozantný výkon oproti našim reprezentantom a hra bol vyrovnaná. Žiaľ strelecká nemohúcnosť, ktorá našu reprezentáciu sprevádza už dlhší čas nás opäť dobehla a prehrávame tento zápas 0:1! Slovinsku vyšla v podstate jediná šanca v druhom polčase a Kronaveter rozhodol o osude tohto zápasu.

Po dvoch zápasoch tak máme na svojom konte 0 bodov, dva inkasované góly, žiaden sme nedali a máme len jednu strelu na bránu! Našu reprezentáciu stále zmetajú nejaké konflikty a podobne. Toto všetko musíme zahodiť za hlavu a sústrediť sa na zápas so Škótsko, ktorý odohráme v utorok v Trnave a tam už musíme bezpodmienečne bodovať, ideálne brať všetky body.

Ja Vám teda ďakujem za vašu pozornosť a želám Vám aspoň pekný zvyšok neskorého večera!
 
90+5
Koniec zápasu.
 
90+4
Stále sa nám nedarí vytvoriť si sústavný tlak na domácu reprezentáciu, nevieme sa dostať do šance a po celý zápas poriadne vystreliť na bránu. Naše nádeje na bodový zápis z toho zápasu sú už mizivé.
 
90+3
Rýchly brejk domácich, Novaković skúšal centrovať z pravej strany, s takouto loptou však brankár Kozáčik problémy nemal. Na štadióne je niečo málo cez 10 000 divákov. Domáci tím je už čoraz bližšie ku všetkým trom bodom.
 
90+2
Do pokutového územia domácich centroval z ľavej strany Holúbek, avšak lopta nenašla nikoho z našich reprezentantov. Postupne sa usadzujeme na útočnej polovičke, ale nevieme sa dostať do šance.
 
90+1
Striedanie v tíme Slovinsko: z ihriska odchádza Roman Bezjak, prichádza Miha Mevlja.
 
90
Hlavný rozhodca tohto zápasu Nicola Rizzoli nastavuje ešte 5 minút! Uvidíme, či sa nášmu tímu podarí ešte niečo vymyslieť!
 
89
Čakáme už aj na údaj o nastavenom čase, momentálne sa nevieme dostať ku lopte a po faule od Hubočana sa budeme musieť opäť brániť. Veľa času už do konca zápasu neostáva, nedokážme založiť súvislú útočnú akciu a tak to už s našim tímom vyzerá veľmi zle.
 
88
Žltú kartu dostáva Juraj Kucka (Slovensko).
 
87
Už to skúšame aj dlhými loptami dopredu, avšak tam takéto lopty nemá kto od nás zbierať. Síce sa už častejšie dostávame ku lopte, ale ku ničomu súvislému to nevedie. Tento útok našich navyše zastavuje ofsajd.
 
86
Pred bránu domácich poslal Kucka prihrávku na Maka, pred ním však obrana domácich dokázala loptu dostať do bezpečia. Takéto prihrávky sú veľmi čitateľné a domáci s tým mať problémy proste nemôžu.
 
85
Opäť sa hra prerušila, toto budú domáci futbalisti robiť často, že budú pýtať ošetrenie po každom súboji. Naši chlapci sú momentálne pri lopte a bojujú čo im sily stačia. Avšak smerom dopredu to je stále také kŕčovité.
 
84
Žltú kartu dostáva Michal Ďuriš (Slovensko).
 
83
V hre už pokračujeme, pri lopte sú však domáci futbalisti a snažia sa kombinovať na našej polovičky, aby tak nazbierali cenný čas. Ani teraz sa tak naši chlapci nemôžu dostať do tlaku.
 
82
Hra sa teraz prerušila, pretože po osobnom súboji ostáva na trávniku ležať jeden z domácich futbalistov. Toto Slovinsku vyhovuje, naši sa tak aj naďalej nemôžu dostať do tlaku. Čas hrá navyše proti nám.
 
81
Žltú kartu dostáva Aljaž Struna (Slovinsko).
 
80
Tréner Ján Kozák tak siahol ku avizovanému trojnásobnému striedaniu. Na trávnik tak prišli hráči do ofenzívy, našim sa však nedarí dlhšie si podržať loptu na svojich kopačkách a dostať tak domácich pod tlak.
 
79
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Patrik Hrošovský, prichádza Michal Ďuriš.
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Lukáš Pauschek, prichádza Erik Sabo.
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Dušan Švento, prichádza Jakub Holúbek.
 
78
Loptu však začínajú mať častejšie na kopačkách domáci futbalisti a tak sa musíme momentálne brániť. Slovinsko tak zatiaľ úspešne kráča za svojim víťazstvom v tomto zápase.
 
76
Obraz hry sa však po góle vôbec nemení. Aj naďalej sledujeme ako lopta lieta od jedného tímu ku druhému, avšak domáci tím vyhráva 1:0! Naši chlapci tak majú pred sebou veľmi náročnú úlohu, v tomto zápase proste potrebujeme bodovať.