koniec Litva – Slovensko
1:2
(0:1)
Komentuje: Lukáš Rastislav Ovšonka
 
90+3
90+3. Darvydas Šernas (LIT) - 1:2
 
90+3
Litva dala gól!
Litva strieľa prvý gól v zápase! ARVYDAS NOVIKOVAS vystrelil skvelo z priameho kopu, lopta sa odrazila od hornej žrde priamo do bránky. Následne ju ešte poistne dorazil Šernas, ale gól patrí Novikovasovi.
 
89
Na trávnik na záverečné minúty ešte vybehne aj naša futbalová nádej László Bénes, ktorý vystrieda Ondreja Dudu. Budú to pre neho prvé seniorské reprezentačné chvíle.
 
85
85. Darvydas Šernas (LIT)
 
77
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Róbert Mak, prichádza Albert Rusnák.
 
75
Striedanie v tíme Litva: z ihriska odchádza Vykintas Slivka, prichádza Martynas Dapkus.
 
72
Striedanie v tíme Litva: z ihriska odchádza Nerijus Valskis, prichádza Deivydas Matulevičius.
 
69
Darvydas Šernas vybehol po Róbertovi Makovi a následne ho fauloval. Hlavný rozhodca mu za tento obmedzujúci zákrok udelil žltú kartu.
 
67
Črtala sa ďalšia možnosť pre náš tím. Róbert Mak si spracoval prihrávku od Hamšíka, následne vypálil ľavačkou, ale zostrelil iba Kijanskasa. Máme roh.
 
59
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Tomáš Hubočan, prichádza Norbert Gyömbér.
 
58
58. Marek Hamšík (SVK) - 0:2
 
58
Slovensko dalo gól!
Dostávame sa do dvojgólového vedenia! MAREK HAMŠÍK skvelo premyslel priamy kop a perfektnou strelou ponad múr rozjasal slovenských fanúšikov priamo vo Vilniuse, ale aj nás doma na Slovensku!
 
57
Získavame štandardku z výhodnej pozície v šestnástkovom polkruhu. Škriniara sklzom fauloval Linas Klimavičius.
 
54
Martin Dúbravka musel zasahovať po veľmi nebezpečnej a prudkej strele od Arvydasa Novikovasa. Lopta letela našťastie do stredu bránky a náš brankár s ňou nemal veľké problémy.
 
51
Hamšík dostal síce vysokú loptu do šestnástky, no dokázal si ju spracovať a ešte hľadal Maka. Jeho obral o zakončenie Slavickas. Mali by sme na dosah druhý gól.
 
42
Škriniar zbytočne komentoval situáciu, ktorú hlavný rozhodca neodpískal. Stratili sme teda loptu a zároveň Škriniar dostáva aj žltú kartu.
 
40
Žltá karta pre nášho stopéra Martina Škrtela. Náš hráč nepríjemne trafil do nohy Valskisa a kvôli tejto žltej karte bude musieť vynechať náš ďalší kvalifikačný zápas na jeseň proti Slovinsku.
 
35
Gräfe sa snažil až do tejto chvíle nevyťahovať zo svojho vrecka žltú kartu. Tentokrát si to už však trest žiadalo a dostal ho Nerijus Valskis, ktorý podkopol Greguša.
 
32
32. Vladimír Weiss (SVK) - 0:1
 
32
Slovensko dalo gól!
Góól! Tak teraz kombinácia našim hráčom vyšla. Hamšík sa výborne zorientoval, našiel v pokutovom území VLADIMÍRA WEISSA, ktorý sa pozrel na bránku a k pravej žrdi vystrelil!
 
27
27. Darvydas Šernas (LIT)
 
27
Príležitosť pre Litvu! Ďurica síce zastavil prihrávku z pravej strany, no lopta sa dostala priamo ku kopačke nabiehajúceho Darvydasa Šernasa, ktorý vypálil z prvej a triafal tesne vedľa protiľahlej žrde!
 
18
18. Vaidas Slavickas (LIT)
 
18
Tak toto bola nebezpečná šanca pre Litvu. K lopte za šestnástkou sa dostal Vaidas Slavickas, ktorý to skúsil pomerne nepriehľadnou strelou. Lopta tesne minula ľavú žrď našej brány.