koniec Poľsko – Slovensko
1:2
(1:1)
Komentuje: Jakub Kocourek
 
90+5
Už po uplynutí oficiálneho nadstaveného času posielal prízemný center "do ohňa" Lukáš Haraslín, Pavol Šafranko však výsledok už nepriklášlil.
 
90+2
Taktické striedanie Pavla Hapala. Pre dnešok má odpracované Matúš Bero, ktorý prepúšťa miesto benjamínkovi slovenského výberu Lászlóvi Bénesovi.
 
84
Poliaci poslednýkrát v zápase striedajú. Na ihrisku už neuvidíme Mariusza Stępińskeho, ktorého nahrádza Krzysztof Piątek.
 
82
Poliaci druhý raz v zápase striedajú. Pre dnešný večer dohral strelec úvodného gólu zápasu Patryk Lipski, namiesto neho prichádza na hraciu plochu Jarosław Niezgoda.
 
82
Jaroslav Mihalík si dnes odviedol svoje a môže si ísť oddýchnuť. Na jeho miesto prichádza ďalší Slovák pôsobiaci v Poľsku Lukáš Haraslín.
 
81
Žltú kartu vidí aj Pavol Šafranko, ktorý si nedovolene počínal v osobnom súboji proti Przemysławovi Frankowskemu.
 
81
81. Úžasný zákrok Adriána Chovana
 
81
Fantastický, úžasný, neuveriteľný, famózny Adrián Chovan! Slovenský gólman teraz predviedol zákrok, za ktorý by sa nehanbil ani ani Manuel Neuer či Gianluigi Buffon. Chovan totiž vytiahol spod brvna svojou ľavačkou prudkú a dobre umiestnenú hlavičku Pawła Dawidowicza!
 
78
78. Pavol Šafranko (SVK) - 1:2
 
78
Slovensko dalo gól!
Slováci sa síce drvivú väčšinu druhého polčasu bránia, no napriek tomu strhávajú vedenie na svoju stranu! Akcia začala pri Pavlovi Šafrankovi, ktorý loptu odovzdal Matúšovi Berovi. Ten sa síce nepresadil cez Jarosława Jacha, no PAVOL ŠAFRANKO si loptu prebral a prekonal bezmocného Jakuba Wrąbela!
 
76
Tak teraz sme mali obrovské šťastie! Branislav Niňaj spravil veľkú hrúbku v rozohrávke, vznikol z toho nepríjemný prízemný center Łukasza Monetu, po zblokovanej lopte vypálil Karol Linetty tesne vedľa ľavej žrde Adriána Chovana!
 
73
Tak to je nepríjemný moment pre slovenské mužstvo. Adam Zreľák napokon nebude schopný pokračovať v zápase a svoje miesto musí prepustiť Pavlovi Šafrankovi.
 
71
Veľká taktická chyba Milana Škriniara, ktorý najskôr dobre zastavil Patryka Lipskeho, no následne zbytočne odkopol loptu a je prvým hráčom, ktorý vidí žltú kartu.
 
67
Tak to je obrovská škoda! Slováci mali po priamom kope Alberta Rusnáka niekoľko obrovských príležitostí, keď sa do obrovských príležitostí dostali Matúš Bero aj Milan Škriniar, neujal sa ani nebezpečný center Jaroslava Mihalíka.
 
59
Avizované úvodné striedanie zápasu je realitou. Z ihriska odchádza zranený Bartosz Kapustka, na ktorého miesto prichádza Łukasz Moneta.
 
47
47. Chovan zlikvidoval prienik Frankowskeho.
 
47
Fantastický Adrián Chovan! V strede slovenskej obrany sa objavila diera po výkope poľského brankára Jakuba Wrąbela, Przemysław Frankowski sa predral cez Branislava Niňaja a jeho strelu skvelým zákrokom ľavou nohou vykopol Adrián Chovan!
 
38
38. Jakub Wrąbel zasiahol proti projektilu Alberta Rusnáka.
 
37
37. Mihalíkova strela tesne minula bránu Poľska.
 
37
Jaroslav Mihalík pokračuje vo fantastickom výkone. Tentokrát napriahol spoza šestnástky k strele cez Tomasza Kędzioru, lopta však tesne minula ľavú žrď poľskej brány.
 
25
25. Zreľák zlyhal pri dorážke Mihalíkovej strely.
 
25
Obrovská šanca Slovákov! Z veľkej vzdialenosti napriahol Jaroslav Mihalík, poľskému brankárovi lopta vypadla, Adam Zreľák však v jasnej šanci nepochopiteľne bránu domácich prekopol!
 
20
20. Martin Valjent (SVK) - 1:1
 
20
Slovensko dalo gól!
Slovenským sokolíkom sa podarilo vyrovnať! Akcia sa začala u Jaroslava Mihalíka. Slovenský rýchlik loptu odovzdal Martinovi Chrienovi, a ten krásne našiel MARTINA VALJENTA, ktorý prestrelil padajúceho poľského gólmana!
 
1
1. Patryk Lipski (POL) - 1:0
 
1
Poľsko dalo gól!
Tak to je šokujúci úvod. Slováci stratili loptu v strede ihriska, tá sa dostala na pravú stranu k Przemysławovi Frankowskemu, ktorý poslal ideálny center do pokutového územia, kde sa vo vdzuchu presadil PATRYK LIPSKI.