koniec Anglicko – Slovensko
2:1
(1:1)
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
90+3
Domáci kouč urobil posledné striedanie v nadstavenom čase. Dele Alli prenechal svoje miesto Jakovi Livermorovi.
 
84
Hneď vzápätí prichádza aj druhé striedanie. Z ihriska odišiel strelec zatiaľ rozdielového gólu Marcus Rashford, ktorý prepustil miesto Dannymu Welbeckovi.
 
83
Anglický tréner takisto siahol k zmene v zostave. Dnešný duel nedohrá Alex Oxlade-Chamberlain, ktorého vymenil Raheem Sterling.
 
79
Slovenský tréner Ján Kozák urobil posledné striedanie v dnešnom stretnutí. Z ihriska odišiel Marek Hamšík, na jeho miesto naskočil Ondrej Duda.
 
73
Francúzsky arbiter Turpin vytiahol žltú kartu aj pre anglického hráča. Eric Dier (Anglicko) nedovolene atakoval Michala Ďuriša.
 
70
Milan Škriniar (Slovensko) dostal prvú žltú kartu dnešného zápasu. Hlavný rozhodca mu pravdepodobne spočítal viacero faulov, a to znamená, že obranca Interu Miláno si nezahrá v ďalšom kvalifikačnom súboji v Škótsku.
 
68
Ján Kozák urobil avizované dvojité striedanie. Z ihriska odišli Vladimír Weiss a Adam Nemec, nahradili ich Albert Rusnák s Michalom Ďurišom.
 
64
Angličania iba zrazili centrovanú loptu, ktorú si našiel Tomáš Hubočan. Slovenský obranca bol úplne sám, ale z desiatich metrov strieľal nad bránu.
 
59
59. Marcus Rashford (ENG) - 2:1
 
59
Anglicko dalo gól! Domáci futbalisti zaslúžene otáčajú skóre vo svoj prospech. Po chybnej prihrávke Maka Angličania dobre zakombinovali a MARCUS RASHFORD presnou strelou z diaľky napol sieť.
 
55
Slovensko po dlhom čase ohrozilo anglickú bránu. Hamšík dostal kúsok miesta a ihneď našiel krásnym pasom Adama Nemca, ktorý prudkým zakončením preveril Harta.
 
47
47. Jordan Henderson (ENG)
 
45+1
Vladimír Weiss využil chybu anglickej defenzívy a postupoval sám na bránu Harta. Kyle Walker ho však atakoval v súlade s pravidlami a zastavil nebezpečnú akciu Slovenska.
 
44
44. Marcus Rashford (ENG)
 
42
42. Ryan Bertrand (ENG)
 
37
37. Eric Dier (ENG) - 1:1
 
37
Anglicko dalo gól! Po zblokovanej strele Harryho Kana získali domáci futbalisti rohový kop a zo štandardky udreli. Center na bližšiu žrď si našiel ERICA DIERA, ktorý umiestnil loptu presne do horného rohu brány.
 
3
3. Stanislav Lobotka (SVK) - 0:1
 
3
Slovensko dalo gól! Zverenci Jána Kozáka od úvodných sekúnd kontrolovali loptu a dokázali otvoriť skóre. STANISLAV LOBOTKA si nabehol do pokutového územia, dostal presnú prihrávku od Adama Nemca a prekonal Harta.