koniec udalosti SP - slalom žien, 2. kolo, Špindlerův Mlýn
Vítěz: M. Shiffrinová (USA)
Komentuje: Jan Vojkůvka
 
1
Mikaela Shiffrinová vítězí ve slalomu ve Špindlerově Mlýně s časem 1:38,98 o 85 setin před Wendy Holdenerovou!
 
2
Wendy Holdenerová jde do čela závodu s náskok 1,18! Bude nejhůře druhá, Vlhová třetí. Rozhodne poslední jízda.
 
4
Vlhová sesadila Truppeovou z prvního místa! Rakušanka si polepšila o 11 míst, než ji dokázala Slovenka Vlhová porazit o 6 desetin.
 
To znamená, že Gabriela Capová skončí nejhůře osmnáctá a na domácí trati si vylepší své kariérní maximum ve Světovém poháru.
 
16
V cíli je Rakušanka o 75 setin rychlejší než Holtmannová a suverénně vede.
 
19
Capová na třetím mezičase vedla už o 12 setin, ale ve spodní části svahu neměla tak dobrý průjezd a nakonec ztrácí 43 setin. Řadí se na třetí pozici a bude nejhůře na 21. pozici. Jejím maximem letos bylo 19. místo.
 
20
Hotlmannová i přes chybu zvládla výborně spodní část svahu a ze ztráty 29 setin na druhém mezičase se dokázala dostat na první místo! Stoffelovou poráží o 22 setin.
 
21
Jenže Švýcarka Stoffelová zajela fantastické druhé kolo a drtivě poráží Norku. V cíli je o 62 setin rychlejší a jde do vedení!
 
22
Skjoeldová poráží Schmotzovou o pět setin! Vrchní pasáž se ji nepovedla, ale ve spodní byla bezkonkurenční.
 
24
Ale dál už Dubovská nechybovala a bude bodovat a budou to příjemné body! V cíli je na 2. místě se ztrátou 73 setin a bude nejhůře na 25. místě, což je 6 bodů do hodnocení Světového poháru.
 
27
Své vedení dokázala výrazně zvyšovat a na třetím mezičase Němka vedla už dokonce o 87 setin. V cíli nakonec přebírá vedoucí pozici s finálním náskokem 75 setin!