koniec Slovensko – Kanada
5:6
(2:2, 2:3, 1:1)
Komentuje: Viktor Kalinács
 
58:46
Tak toto bude krutých 74 sekúnd na obhájenie aspoň bodu. Erik Černák je vykázaný na trestnú lavicu na dve minúty za podrazenie.
 
54:11
Ďalšia power play pre Slovákov! Na lavicu hanby odchádza za sekanie na dve minúty Anthony Mantha.
 
46:33
Pierre-Luc Dubois a jeho hokejka v tvári Adama Lišku posiela Slovensko do presilovky. Arbitri tam ešte kontrovali, či náhodou nedošlo aj k tržnej rane, nebolo tomu tak. Dve minúty pre kanadského útočníka, ale aj pre Adama Lišku za filmovanie.
 
25:41
Javorovým listom dávame šancu na návrat. Hlavný rozhodca ukazuje na Tomáša Tatara, slovenský krídelník je vylúčený na dve minúty za krosček.
 
19:55
A bude to presilovka piatich na troch! Ku Cirellimu si ide za vrazenie na mantinel prisadnúť Damon Severson. Sú z toho dve minúty ako menší trest + 10 minút trest osobný za nešportové správanie. Dve minúty si ide za Cirelliho odsedieť Jonathan Marchessault.
 
18:57
Marko Daňo sa ťažko dvíha z ľadu, rozhodcovia ale mlčia. Píska sa až po zákroku Cirelliho na Pánika, kanadský útočník druhej formácie si pomáhal držaním. Dve minúty.
 
16:40
Toto je voda na mlyn pre Kanadu, ktorá ožila s koncom tretiny. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty Christián Jaroš za nebezpečnú hru s vysokou hokejkou.
 
09:51
Súčasné vylúčenie:
Vylúčenie v tíme Slovensko (Richard Pánik – 2 min., hrubosť).
Vylúčenie v tíme Kanada (Jared McCann – 2 min., hrubosť).
 
09:51
Napokon je vylúčeným kanadský kapitán Kyle Turris. Dve minúty za hrubosť.