koniec Rusko – USA
4:3
(2:0, 0:1, 2:2)
Komentuje: Ivan Harčár
 
57:10
USA dalo gól!
Hughes zozadu prekvapil Ovečkina a zobral mu puk. Prihral Kaneovi, ktorý puk premiešal a krížnou prihrávkou našiel voľného ALEXA DEBRINCATA. Proti jeho strele bol Vasilevski bezmocný. Asistencie: Patrick Kane a Jack Hughes.
 
47:02
Rusko dalo gól!
Zborna odskakuje súperovi opäť na dva góly. Vyhodený puk do stredného pásma dobehol Dadonov. V útočnom pásme bol atakovaný protihráčom a puk si zobral Malkin. Hneď ho hodil pred bránu na MICHAILA GRIGORENKA, ktorý nemal zľutovanie s americkým brankárom Schneiderom. Asistencie: Jevgeni Dadonov a Jevgeni Malkin.
 
45:53
USA dalo gól!
Talentovaný Jack Hughes vystihol zlú prihrávku Ruska. Skvelo sa uvoľnil a adresoval puk na hokejku NOAHA HANIFINA, ktorý zavesil puk hore. Asistencia: Jack Hughes.
 
41:31
Rusko dalo gól!
Gusev potvrdil, že je skvelým prihrávajúcim hráčom. Schneider si chránil pravú tyč a nestihol sa presunúť pri strele KIRILLA KAPRIZOVA. Puk sa obtrel o konštrukciu brány a padol do siete. Asistencia: Nikita Gusev.
 
22:22
USA dalo gól!
Američania dávajú kontaktný gól. Kane zinkasoval dobrú prihrávku od Gaudreaua. Nasledovala krížna prihrávka na BRADYHO SKJEIA, ktorý bez prípravy nedal šancu Vasilevskimu, keďže puk bol tečovaný a mal zakrytý výhľad. Asistencie: Patrick Kane a Johnny Gaudreau.
 
15:47
Rusko dalo gól!
Sila ruských hokejistov je ohromná a potvrdili to pri tejto presilovke. Úplne zavreli súpera medzi kruhmi. Gusev z kruhu presne načasoval prihrávku pre MICHAILA SERGAČOVA. Jeho delovka sa odrazila od korčule amerického hráča i konštrukcie brány a až potom skončil puk v sieti. Asistencia: Nikita Gusev.
 
01:07
Rusko dalo gól!
Rusi pokračujú v nastolenom trende. Pomerne ľahká strela Sergačova vypadla Schneiderovi a NIKITA GUSEV okamžite dorážal do odkrytej časti brány. Asistencie: Michail Sergačov a Nikita Kučerov.