koniec Bielorusko – Slovensko
2:5
(0:3, 0:0, 2:2)
Komentuje: Ivan Harčár
 
59:15
Slovensko dalo gól! Grman bez akýchkoľvek ťažkostí prihral osamotenému PETROVI CEHLÁRIKOVI, ktorý mal proti sebe už len prázdnu bieloruskú bránku. Asistencia: Mário Grman.
 
54:22
Bielorusko dalo gól! Skalický vyprodukoval zlú prihrávku, ktorú zachytil JEGOR ŠARANGOVIČ a z mininájazdu na Konráda vydoloval aktuálny stav 2:4. Bez asistencie.
 
53:25
Bielorusko dalo gól! MICHAIL STEFANOVIČ ostal nepokrytý pri pravej žrdi. Nemal ideálnu palebnú pozíciu, ale nakoniec skvelo rozvlnil Konrádovu sieť a zmazal tak nášmu brankárovi čisté konto, ktoré by si určite zaslúžil. Asistencia: Sergej Kosticyn.
 
45:05
Slovensko dalo gól! Vynikajúca akcia prvého útoku. Pekne na jeden dotyk sme rozobrali súperovu obranu. MAREK HRIVÍK si položil Taylora a pohodlne ho prekonal. Asistencie: Róbert Lantoši a Peter Cehlárik.
 
11:02
Slovensko dalo gól! Bielorusi zaplatili krutú daň za vylúčenie Stefanoviča. KRISTIÁN POSPÍŠIL svojim druhým gólom vymietol rovnakú pavučinu a približne z rovnakého miesta ako Peter Cehlárik, keď zvyšoval na 2:0. Šostak zároveň prenecháva miesto náhradníkovi Taylorovi. Asistencie: Mislav Rosandič a Michal Krištof.
 
09:17
Slovensko dalo gól! Výborne, expresne využitá presilovka o jedného hráča. PETER CEHLÁRIK si nakorčuľoval za pravý kruh a odtiaľ fantasticky zakončil do pravého horného rohu. Asistencie: Martin Gernát a Marián Studenič.
 
03:53
Slovensko dalo gól! KRISTIÁN POSPÍŠIL nekompromisne zakončil z modrej čiary a puk zastavila sieťka Šostakovej bránky. Kus výbornej práce odviedol mladučký Nemec, ktorý nenahadzoval dopredu, ale adresoval výbornú nahrávku. Asistencia: Šimon Nemec.