koniec po predl. Fínsko – Kanada
2:3
(1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Komentuje: Daniela Mesíková
 
66:26
Kanada dala gól!
V 7. minúte predĺženia padá rozhodujúci gól! Kanaďania síce prehrali buly v obrannej tretine, no vystihli následnú fínsku prihrávku, vyrútili sa dopredu, dostali sa do prečíslenia dvoch proti jednému, NICK PAUL prihral Brownovi, ten mu prihrávku opätoval a Paul už zakončoval do prázdnej brány.
Asistencia: Connor Brown
 
52:37
Kanada dala gól!
Kanada využíva presilovú hru už po 18-tch sekundách a vyrovnáva na 2:2! Brown poslal strieľanú prihrávku pred bránu z pravej strany, puk si spracoval Comtois a zadovkou pomedzi vlastné korčule prihral ADAMOVI HENRIQUEMU, ktorý nemal problém skórovať do odkrytej brány.
Asistencie Maxime Comtois, Connor Brown.
 
45:27
Fínsko dalo gól!
Nousiainen preniesol hru na ľavú stranu, odkiaľ zápästím vystrelil PETTERI LINDBOHM a strelou na lapačku prekonal Kuempera! Sallinen prešiel popred kanadského gólmana a dokonale mu zaclonil výhľad. Fínsko vyhráva 2:1!
Asistencie: K. Nousiainen, M. Ruohomaa
 
24:30
Kanada dala gól!
Walkerova strela sa po jemnom teči Browna odrazila od tyčky a od Koivista späť do hry, priamo k MAXIMOVI COMTOISOVI, ktorý puk potom dopravil do opustenej fínskej svätyne. Je vyrovnané – 1:1!
Asistencie Connor Brown, Sean Walker.
 
08:57
Fínsko dalo gól!
Prvý gól finále strieľajú Fíni! Kaski tesne udržal útočné pásmo, nato výbornou prihrávkou vyzval MIKAELA RUOHOMAA, ktorý si puk sám pred bránou spracoval a v páde zakončil ponad Kuemperov betón!
Asistencia: O. Kaski