koniec Slovensko – Švajčiarsko
7:1
(1:1, 1:0, 5:0)
Komentuje: Daniela Mesíková
 
59:53
Slovensko dalo gól!
Krásna naša biliardová akcia so sériou prihrávok na jeden dotyk, na jej konci bol PATRIK HREHORČÁK. Švajčiarsko zdolávame vysoko 7:1.
Asistencie: Dávid Gríger, Dávid Mudrák
 
59:13
Vylúčenie v tíme Švajčiarsko (2 min.).
 
58:42
Slovensko dalo gól!
Neuveriteľné, ďalší náš gól. Dvaja Švajčiari sa zrazili, naši sa dostali do prečíslenia, Krištof sa neulakomil, naservíroval puk pred bránu SAMUELOVI TAKÁČOVI a ten strieľa prvý gól v reprezentácii.
 
58:15
Slovensko dalo gól!
Švajčiari to opäť skúšali bez brankára a inkasujú ďalší gól. DÁVID GRÍGER trafil prázdnu bránu zo stredového kruhu a zaznamenal hetrik! 5:1.
 
57:49
Slovensko dalo gól!
Po góle ADRIÁNA HOLEŠINSKÉHO je už jasné, že dnes Švajčiarov zdoláme. Holešinský si zasekol brániaceho hráča a trafil prázdnu bránu.
Asistencia: Pavol Regenda
 
56:48
Po oddychovom čase Švajčiarska zostáva ich brána prázdna. Powerplay.
 
47:45
Andrighetto dostal prihrávku do obrovskej šance, zblízka netrafil bránu!
 
46:11
Slovensko dalo gól!
Využívame presilovú hru a nad Švajčiarskom vyhrávame 3:1! Vybojovali sme puk v súboji na zadnom mantineli, následne ho Takáč naservíroval voľnému MICHALOVI KRIŠTOFOVI a ten sa trafil ponad Wüthrichov betón.
Asistencia: Samuel Takáč
 
44:49
Vylúčenie v tíme Švajčiarsko (Ambühl – 2 min.).
 
43:32
Vylúčenie v tíme Slovensko (Mudrák – 2 min., držanie).
 
41:09
Prečíslenie dvoch proti jednému zakončil po prihrávke Ambühl, Tomek nemusel zasahovať.
 
39:20
Fantastická kľučka Mešára, keď prešiel cez brániaceho hráča Alatala, škoda, že puk sa mu postavil a zoči voči Wüthrichovi prestrelil bránu!
 
37:41
Švajčiarska obrana zabudla na Grígera, ktorého našiel dlhou prihrávkou Rosandič, no Gríger zatiaľ hetrik nestrelil, vychytal ho Wüthrich.
 
36:01
Vylúčenie v tíme Švajčiarsko (Ambühl – 2 min., podrazenie).
 
29:32
Slovensko dalo gól!
Hrehorčák dobre napádal, v predbránkovom priestore sa k puku dostal DÁVID GRÍGER a z veľkého uhla ho dostal za bránkovú čiaru.
Asistencia: Juraj Šiška
 
21:15
Vylúčenie v tíme Švajčiarsko (Thürkauf – 5 min. + DKZ napadnutie hlavy a krku).
 
18:38
Vylúčenie v tíme Švajčiarsko (Fazzini – 2 min., hákovanie).
 
13:40
Švajčiari sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, rozhodli sa prihrávať, Martschinimu však v rozhodujúcom momente puk preskočil hokejku.
 
12:31
Švajčiarsko dalo gól!
Obrovská chyba v našej rozohrávke, Kňažko si nechal zobrať puk, ENZO CORVI sa dostal do nájazdu na nášho brankára, ktorého vymiešal a zasunul mu puk pomedzi betóny. 1:1.
Asistencia: S. Moser
 
03:00
Slovensko dalo gól!
Výborný štart do dnešného zápasu! Ubránili sme oslabenie a chvíľu nato otvárame skóre. Úspech slávila akcia Krištofa, ktorý prihráva z ľavého kruhu pred bránku, tam Holešinský ešte puk za bránkovú čiaru nedostal, no DÁVID GRÍGER zastavil svoj pohyb pred švajčiarskou bránkou, dosledova odrazený puk a poslal ho pomedzi betóny brankára Wüthricha!
Asistencia: Michal Krištof
 
00:38
Vylúčenie v tíme Slovensko (Krištof – 2 min., podrazenie).