koniec Slovensko – Lotyšsko
5:2
(1:1, 2:0, 2:1)
Komentuje: Ivan Harčár
 
59:59
Slovensko dalo gól! Krásna strela takmer z celého klziska od TOMÁŠA JURČA. Slovensko získava tri body na olympijskom turnaji. Bez asistencie.
 
58:20
Lotyšsko hrá power-play!
 
58:13
Lotyšsko oddychový čas!
 
Reklamná prestávka.
 
52:06
Jurčo rozozvučal žŕdku lotyšskej svätyne!
 
51:08
Samuel Takáč narazil na ľavý betón Kalniņša!
 
Reklamná prestávka.
 
49:21
Slovensko dalo gól! Kelemen si zaspomínal na zvolenské časy s PETROM ZUZINOM. Ten jeho dôraznú prácu dokončil štvrtým gólom za chrbát Jānisa Kalniņša. Asistencia: Miloš Kelemen a Peter Čerešňák.
 
Reklamná prestávka.
 
46:35
Dzierkals nebezpečne zakončil! Na toto si chlapci treba dávať pozor, lebo už to mohlo byť zlé!
 
44:57
Nikolajs Jeļisejevs ukázal veľké odhodlanie pred našou bránkou! Patrik Rybár mu zneškodnil pokus a Marinčin musel odpratať útočiaceho Lotyša!
 
43:55
Vylúčenie v tíme Slovensko (Peter Cehlárik – 2 min., podrazenie).
 
42:07
Lotyšsko dalo gól!
Ajaj. Čo sa nám nepodarilo urobiť vpredu, darí sa v tejto chvíli Lotyšom. Prepadli sme pred bránkou. Zlyhalo duo Kňažko – Gernát, cez ktorých tečoval nastrelenie MIKS INDRAŠIS. Asistencie: Oskars Cibuļskis a Gints Meija.
 
41:43
Krištof zakončoval a ešte Kelemen mohol vsietiť gól! Puk bol vystrelený do zadného mantinelu!
 
35:24
Michal Čajkovský v strkanici s Dzierkalsom, ktorý išiel do neho ako prvý!
 
Reklamná prestávka.
 
33:23
Skvelá robota Cehlárika s Hrivíkom! Strelec nášho druhého gólu nebol lakomec a vytvoril bekhendom parádnu streleckú parketu kapitánovi! Výborne aj Kalniņš ramenom!
 
31:16
Slovensko dalo gól! Neuveriteľná produktivita nášho tínedžera JURAJA SLAFKOVSKÉHO. Predviedol zakončenie ako nie Benjamínok, ale ako skúsený mazák. Vyskočil zo striedačky, prišiel pred kruhy a spoza Kuldu trafil pekne k tyčke. Bez asistencie.
 
30:41
Bočná sieť pomohla Lotyšsku! Strieľal Cehlárik!
 
Reklamná prestávka.
 
Reklamná prestávka.
 
26:17
Slovensko dalo gól! Konečne prelomíme strelecké trápenie a už sa rozbehneme? PETER CEHLÁRIK krásnym bekhendom zúročil prihrávku parťáka Hrivíka. Asistencie: Marek Hrivík a Samuel Takáč.
 
24:03
Ďalší požiar pri bránke Lotyšska! Kristián Pospíšil nedotlačil puk za chrbát Kalniņša!
 
21:56
Jānis Kalniņš s plnými rukami práce! Vyľakala ho rýchla strela tiesneného Slafkovského, ktorú vyrazil pred Hrivíka! Náš kapitán okamžite pálil, ale gólman Lotyšov je oporou!
 
21:26
Vylúčenie v tíme Lotyšsko (Janis Jaks – 2 min., sekanie).
 
20:39
Výborný štart Rybára! Tesne po vyjdení z kabín s mimoriadne dôležitým zákrokom, keď teč autora lotyšského gólu Keninša skrotil betónom!
 
Reklamná prestávka.
 
15:46
Lotyšsko dalo gól!
Nepríjemná situácia, keďže dostávame gól na 1:1. Problém už vychádzal od zlej rozohrávky brankára Patrika Rybára. Dravosť a nátlak ukončil strelou do našej siete RONALDS KENINŠ. Asistencie: Renars Krastenbergs a Rodrigo Abols.
 
11:01
Slovensko dalo gól! Druhý raz na turnaji vyhrávame. Poctivú prácu odviedol neodbytný Libor Hudáček. Jurčo predlžoval nahrávku na modrú čiaru. MARTIN MARINČIN si pripravili palebnú pozíciu a je z toho 1:0. Asistencie: Tomáš Jurčo a Libor Hudáček.
 
Reklamná prestávka.
 
09:30
Marek Hrivík chcel vytrestať Lotyšov za zlé striedanie! Na lepšie zakončenie to nebolo, ale aspoň sa pokúsil vyslať prudkú strelu! Minul priestor bránky!
 
06:27
Samuel Takáč vpáde a bekhendom natiahol lapačku Jānisa Kalniņša!
 
Reklamná prestávka.
 
04:10
Vylúčenie v tíme Slovensko (Samuel Takáč – 2 min., podrazenie).