koniec Slovensko – Kanada
1:5
(1:1, 0:2, 0:2)
Komentuje: Ivan Harčár
 
51:18
Kanada dala gól! Kolmá nahrávka do našej otvorenej obrany a samostatný brejk okorenil o piaty kanadský gól MORGAN GEEKIE. Asistencie: Dylan Cozens a Nick Holden.
 
41:08
Kanada dala gól! COLE SILLINGER nedostal prvú strelu cez korčule Jánošíka, no hneď z následného pokusu slávi úspech, keď puk prepadol cez Húskovu pazuchu. Asistencia: Adam Lowry.
 
37:56
Kanada dala gól! Náš mohutný tlak sa nevyplatil. Javorové listy sa opäť raz usadili v predbránkovom priestore. PIERRE-LUC DUBOIS skončil na kolenách, no i tak zakončením medzi betóny Húsku upravuje stav na 3:1. Asistencie: Morgan Geekie a Ryan Graves.
 
26:11
Kanada dala gól! Šťastný presný zásah zámorských hráčov. Slafkovský si poslal puk za chrbát Adama Húsku. Obrovská škoda a smola. Gól pripísali PIERROVI-LUCOVI DUBOISOVI. Asistencie: Dylan Cozens a Nicolas Roy.
 
12:47
Slovensko dalo gól! Vyrovnané! A netrvalo to dlho iba šesť sekúnd. SAMUEL TAKÁČ poslal puk po ľade na druhú žŕdku a do bránky to tečoval Severson. Asistencie: Šimon Nemec a Pavol Regenda.
 
10:48
Kanada dala gól! Húska ešte likvidoval zámerné nastrelenie na betón. Puk sa odrazil pred otvorenú bránku, do ktorej to opäť poslal Adam Jánošík, ako aj v piatok s Francúzmi. Gól je pripísaný ADAMOVI LOWRYMU. Asistencia: Josh Anderson.