koniec Kazachstan – Slovensko
3:4
(2:1, 0:3, 1:0)
Komentuje: Ivan Harčár
 
43:32
Kazachstan dal gól! Druhý gól v stretnutí zaknihoval KIRILL PAŇUKOV a dáva ešte nádej svojmu tímu. Bol to skvelý teč nastrelenia, ktoré vyslal Orechov. Asistencia: Valerij Orechov.
 
34:26
Slovensko dalo gól! JURAJ SLAFKOVSKÝ premieňa trestné strieľanie. Puk zapadol do bránky pomocou pravej žŕdky. Otáčame z 1:2 na 4:2. Bez asistencie.
 
33:18
Slovensko dalo gól! ADAM LIŠKA premenil svoj mininájazd a otáčame skóre súboja! Vynikajúce! Vystrúhal pekný blafák a Šutov bol bezmocný. Asistencia: Michal Krištof.
 
29:47
Slovensko dalo gól! MARTIN FEHÉRVÁRY tvrdo pálil a Dietz si ju zrazil do siete za nič netušiaceho Šutovova. Výborne a môžeme pokračovať v početnej výhode. Asistencie: Adam Liška a Juraj Slafkovský.
 
17:52
Kazachstan dal gól! Húska musel vykopávať pred seba a elegantne mu poslal puk za chrbát prudkým bekhendom do vinkla DMITRI ŠEVČENKO. Asistencie: Roman Starčenko a Curtis Valk.
 
15:17
Kazachstan dal gól! KIRILL PAŇUKOV vypustil projektil bez prípravy a Adam Húska je prekonaný po prvýkrát. Chýbali len dve sekundy do návratu Pospíšila z lavice hanby. Asistencie: Jesse Blacker a Valerij Orechov.
 
12:12
Slovensko dalo gól! Otvárame účet duelu. Samuel Takáč vystihol nahrávku súpera. Puk presne adresoval na ANDREJA KOLLÁRA pred gólmana Šutovova a hneď pri svojom šampionátovom debute zaznamenáva gól. Asistencia: Samuel Takáč.