koniec Slovensko – Dánsko
7:1
(2:0, 3:0, 2:1)
Komentuje: Ivan Harčár
 
59:19
Slovensko dalo gól! PAVOL REGENDA nekompromisne vyslal bombu, ktorá zakotvila v ľavom hornom rohu nič netušiaceho Dahma. Asistencie: Šimon Nemec a Róbert Lantoši.
 
58:53
Slovensko dalo gól! Severanov definitívne zarezal obranca ŠIMON NEMEC, keď trestal neprehľadnosť vo vyšťavenej defenzíve. Sebastian Dahm úplne zničený. Asistencia: Samuel Takáč.
 
47:43
Dánsko dalo gól! Dáni korigujú skóre na 1:5 zo svojho pohľadu. Náš Adam Húska tak prichádza o čisté konto. Asistencie: Markus Lauridsen a Nikolaj Ehlers.
 
38:20
Slovensko dalo gól! JURAJ SLAFKOVSKÝ možno pridáva klinec do dánskej rakvy. Po individuálnej akcii vykúpal Dahma a nedal mu žiadnu šancu. Bez asistencie.
 
32:17
Slovensko dalo gól! MISLAV ROSANDIĆ prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Odpor Dánska už by mal byť zlomený. No nesmieme zaspať na vavrínoch. Asistencie: Mário Lunter a Šimon Nemec.
 
21:57
Slovensko dalo gól! Fantázia. Na 3:0 pridáva PAVOL REGENDA, ktorý poslal bekhend na Dahmov betón a od neho sa puk odrazil za čiaru. Asistencie: Juraj Slafkovský a Adam Jánošík.
 
19:38
Slovensko dalo gól! Gól do šatne, ktorý nás nesmierne teší. Kapitán TOMÁŠ TATAR si uvedomuje, žeby mal byť lídrom tímu a podčiarkuje to druhým gólom v zápase. Skvelo vymiešal Dahma a prekonáva ho. Asistencie: Michal Krištof a Juraj Slafkovský.
 
10:00
Slovensko dalo gól! Parádne zakončenie polovice tretiny! TOMÁŠ TATAR okamžite strelou reagoval na vyhraté vhadzovanie Michala Krištofa. Robíme prvý krok k postupu do štvrťfinále. Asistencia: Michal Krištof.