koniec Ferencvároš Budapešť – ŠK Slovan Bratislava
1:2
(0:0)
Komentuje: Daniela Mesíková
 
90+5
Chovana zachránila žrď! Ferencvároš zahrával ďalší roh, strela Čiviča spoza vápna bola hráčom Slovana tečovaná do ľavej žrde.
 
90+3
Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Barseghjan, prichádza Agbo.
z ihriska odchádza Kucka, prichádza Holman.
 
86
Slovan dal gól!
Ďalší výborný moment v podaní belasých, ktorí vyhrávajú 2:1! Čakvetadze mal dobrý ťah na bránu, loptu posunul TIGRANOVI BARSEGHJANOVI, ktorý vystrelil zvnútra pokutového územia a jeho krásna technická strela oblúkom zapadla k pravej žrdi!
 
81
Slovan dal gól!
V Budapešti je vyrovnané! Barseghjan odcentroval z priameho kopu z osi ihriska do vápna, De Marco nohou sklepol loptu do klbka hráčov na malom vápne, kde sa presnou hlavičkou dokázal presadiť GURAM KASHIA!
 
80
Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť:
z ihriska odchádza Nguen, prichádza Auzqui.
 
73
Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Weiss, prichádza Čakvetadze.
z ihriska odchádza Pauschek, prichádza Čavrič.
 
72
Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť:
z ihriska odchádza Boli, prichádza Bassey.
z ihriska odchádza Laidouni, prichádza Mercier.
 
70
Ferencvároš Budapešť dáva gól!
Výborná akcia Ferencvárošu, Laidouni na ľavom krídle kolmo prihral Nguenovi, ktorého prihrávka trestuhodne prešla na stred pokutového územia, odkiaľ loptu z prvej upratal do siete KRISTOFFER ZACHARIASSEN.
 
69
Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Šaponjič, prichádza Ramírez.
 
57
Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť:
z ihriska odchádza Traoré, prichádza Loncar.
 
35
Traoré si položil De Marca, vytvoril si streleckú pozíciu, no jeho pokus bol zblokovaný. Ďalšia jeho strela však už bola presnejšia a Chovan s ďalším úspešným zákrokom, keď vyrážal loptu pri pravej žrdi.
 
32
Žltá karta pre tím Ferencvároš Budapešť (Nguen).
 
31
Barseghjan išiel zahrávať rohový kop, no začali na neho lietať plastové poháre z hľadiska. Niečo sa nepáčilo Nguenovi a zapojili sa aj ďalší hráči.
 
27
Žltá karta pre tím ŠK Slovan Bratislava (Šaponjič).
 
21
Veľmi nebezpečný pokus spoza pokutového územia, Nguen strieľal z otočky, Chovan sa hodil k pravej žrdi a vytiahol výborný zákrok!
 
9
De Marco fauloval pri postrannej čiare, Ferencvároš zahrával priamy kop. Lopta smerovala na zadnú žrď, kam skákal Zachariassen a hlavičkoval do brvna! Následná strela jeho spoluhráča po odrazenej lopte bola zblokovaná.
 
6
Weiss to kopol výborne k ľavej žrdi, Dibusz jednou rukou vytlačil loptu z bránkovej čiary. Možnosť dorážky do prázdnej brány mal Medveděv, no trestuhodne netrafil, ťažko pochopiteľné.
 
4
Dobrá akcia Slovana, Šaponjič hlavou pristavil loptu Pauschekovi, ktorý sa už spoza šestnástky chystal zakončiť, no bol čisto odzbrojený vracajúcim sa hráčom. V akcii pokračoval práve Šaponjič, jeho strelu z veľkého uhla Dibusz vyrážal.