koniec Anglicko – Irán
6:2
(3:0)
Komentuje: Matej Kubove
 
90+13
Irán dal gól!
MEHDI TAREMI poslal loptu po trávniku k žrdi po svojej pravej ruke. Jordan Pickford si vybral opačný smer.
 
89
Anglicko dalo gól!
Callum Wilson obdržal prihrávku na pravé krídlo, cez otvorený priestor prešiel pred brankára, no nezištne prihral pod seba a voľný JACK GREALISH trafil odkrytú bránku.
 
71
Anglicko dalo gól!
MARCUS RASHFORD hneď po nástupe na ihrisko strieľa piaty gól Albionu. Harry Kane mu poslal prihrávku po spracovaní si dlhého nákopu na hranicu šestnástky, kde si útočník Manchestru United zasekol obrancu a zoči-voči si vychutnal Hosseiniho.
 
65
Irán dal gól!
Najväčšia hviezda iránskeho tímu aspoň koriguje skóre. Sadegh Moharrami bol zle bránený na krídle, prestrčil loptu pred vápno a Ali Gholizadeh krásne vysunul vedľa Maguireho útočníka MEHDIHO TAREMIHO a ten zakončením z prvej od brvna poslal loptu do siete.
 
62
Anglicko dalo gól!
BUKAYO SAKA si sprava naviezol loptu do šestnástky, celá iránska defenzíva sa na neho len pozerala a krídelník Arsenalu usmernil loptu k žrdi. Strieľa svoj druhý dnešný presný zásah.
 
45+1
Anglicko dalo gól!
Rýchla a úspešná kontra favorita. Harry Kane sa na pravom krídle uvoľnil cez svojho strážcu, odcentroval na prvú tyč a RAHEEM STERLING poľahky unikol trojici obrancov. Spred Hosseiniho rezolútne napol sieť.
 
43
Anglicko dalo gól!
Center z rohového kopu Harry Maguire sklepol vedľa seba a osamotený BUKAYO SAKA krásnym volejom do rohu bránky nedal žiadnu šancu Hosseinimu. Lopta sa ešte obtrela o brvno!
 
35
Anglicko dalo gól!
Luke Shaw centroval zľava na hranicu malého vápna, kde si z druhej vlny nabehol mladík JUDE BELLINGHAM, defenzíva na neho zabudla, keďže ju logicky zaujímal Harry Kane a záložník hlavičkou pod brvno nedal Hosseinimu šancu. Pre rodáka zo Stourbridge je to prvý reprezentačný gól.