koniec USA – Kanada
2:6
(2:1, 0:3, 0:2)
Komentuje: Matej Valkár
 
56:45
Kanada dala gól!
S najväčšou pravdepodobnosťou je rozhodnuté, JOSHUA ROY získal puk v strednom pásme a nemal problém trafiť opustenú bránku. Naviac sa jedná o presný zásah v oslabení. 2:6. Bez asistencie.
 
56:14
Vylúčenie v tíme Kanada:
Zach Dean – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
 
49:45
Kanada dala gól!
Američania boli totálne vyšachovaní z hry, na konci geniálnych prihrávok do voľného priestoru od Becka a Fantilliho bol presne strieľajúci BRANDT CLARKE. 2:5. Asistencie Adam Fantilli a Owen Beck.
 
43:51
Súčasné vylúčenie:
Vylúčenie v tíme USA:
Tyler Boucher – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme Kanada:
Nolan Allan – 2 min., hrubosť.
 
42:44
Žrďka! Z bezprostrednej blízkosti bránky ju opečiatkoval zakončujúci McGroarty.
 
41:51
Vylúčenie v tíme Kanada:
Ethan Del Mastro – 2 min., zdržiavanie hry.
 
40:38
Po zvládnutom vhadzovaní sa k puku medzi kruhmi dostal Rutger McGroarty. Zakonćením narazil na hradbu tiel aj brankára Kanady, napokon však mohol oslavovať po úspešnej dorážke. Nanešťastie pre USA, výzva Kanaďanom opäť vyšla a jednalo sa o faul na brankára. Gól neplatí.
 
37:19
Vylúčenie v tíme Kanada:
Ethan Del Mastro – 2 min., držanie.
 
34:35
Vylúčenie v tíme USA:
Samuel Lipkin – 2 min., nedovolené bránenie.
 
32:20
Kanada dala gól!
Aj s poriadnou porciou šťastia sa po práci Bedarda a Stankovena dostal k puku JOSHUA ROY, dorážkové zakončenie z bekhendu sa zastavilo až v sieti. 2:4. Asistencie Logan Stankoven a Connor Bedard.
 
27:22
Po skrumáži pred kanadskou bránkou dostal puk za čiaru Jackson Blake, výzva od trénera Kanady však bola úspešná. Jednalo sa o faul na brankára, gól neplatí.
 
25:46
Kanada dala gól!
Zellweger nechal priestor Deanovi na pravom krídle, ten sa nádherne uvoľnil a poslal puk pred bránku, odkiaľ do odkrytého priestoru presne trafil ADAM FANTILLI. 2:3. Asistencie Zach Dean a Olen Zellweger.
 
22:42
Vylúčenie v tíme Kanada:
Dylan Guenther – 2 min., sekanie.
 
22:08
Roy odzbrojil od puku Hughesa, na strelu sa následne neulakomil Clarke a ešte prihral. Po rane Fantilliho zvonila žrďka.
 
20:47
Kanada dala gól!
Ďalšie zvládnuté buly, puk prebral Clarke. Gól chcel dať už Roy, oslavovať však mohol až úspešne dorážajúci LOGAN STANKOVEN. 2:2. Asistencie Joshua Roy a Brandt Clarke.
 
11:49
Kanada dala gól!
Úspešne zvládnuté vhadzovanie v útočnom pásme si na svoje konto pripísal Roy, puk posunul Del Mastrovi. Ten našiel pred odkrytou bránkou voľného CONNORA BEDARDA, ktorý znížil stav stretnutia. 2:1. Asistencie Ethan Del Mastro a Joshua Roy.
 
10:30
USA dalo gól!
Brindley nakorčuľoval medzi kruhy a prenechal puk Stramelovi, jeho strelu vyrazil Milic. Na dorážku bol pripravený úspešný KENNY CONNORS. 2:0. Asistencie Charlie Stramel a Gavin Brindley.
 
08:40
Neuveriteľné zákroky predviedol kanadský brankár Milic, toto malo skončiť v sieti. Prakticky do prázdnej bránky zakončoval Hughes, puk bol vytlačený na žrďku.
 
05:42
Vylúčenie v tíme USA:
Dylan Duke – 2 min., zdržiavanie hry.
 
01:19
USA dalo gól!
Víťazné buly poslalo cez Snuggeruda puk na modrú čiaru, odkiaľ vystrelil Ufko. Úspešnou dorážkou sa na druhý pokus prezentoval spomedzi kruhov LOGAN COOLEY. 1:0. Asistencie Ryan Ufko a Jimmy Snuggerud.