koniec Nórsko – Slovensko
1:1
(1:0)
Komentuje: Matej Valkár
 
90+3
Adam Obert sa z ničoho nič ocitol v obrovskej gólovej šanci. Zoči voči brankárovi Nylandovi zakonćil po zemi, domáci strážca žrdí ale proti nie príliš razantnému pokusu dokázal zakročiť. Slovenský obranca neuspel ani z dorážky, chýbala presnosť.
 
87
Østigård dostal žltú kartu za protesty.
 
87
1:1 – Slovensko dalo gól! Prvá strela na bránku prakticky v samom závere stretnutia znamenala presný zásah. O vyrovnanie sa postaral striedajúci ONDREJ DUDA, ktorý po zisku lopty obišiel trojicu brániacich protihráčov a prekonal aj nórskeho brankára.

Bez asistencie
 
83
Leo Sauer nahradil Róberta Boženíka.
 
78
Nórskeho kapitána Ødegaarda nahradil Berg.
 
65
Prvú žltú kartu v stretnutí dostal Norbert Gyömbér, previnil sa faulom na pravom krídle.
 
62
Tréner Solbakken poslal do hry štvoricu čerstvých futbalistov. Zápas skončil pre Haalanda, Elyounoussiho, Bjørkana a Bobba, nahradili ich Larsen, Thorstvedt, Wolfe a Nusa.
 
61
Striedajúci hráči, zdá sa, priniesli Slovensku herné oživenie. Ondrej Duda ľavačkou zakončil po zemi, lopta preletela len tesne vedľa vzdialenejšej žrde.
 
56
Hostia vykonali ďalšie striedanie. Lukáša Haraslína nahradil Ľubomír Tupta, Stanislav Lobotka vymenil Patrika Hrošovského.
 
52
Erling Haaland nezvýšil nórsky náskok na rozdiel dvoch gólov, jeho pokutový kop zneškodnil fantastický Marek Rodák.
 
50
Norbert Gyömbér išiel do súboja v pokutovom území príliš tvrdo, previnil sa faulom. Hlavný rozhodca odpískal penaltu pre Nórsko.
 
46
Francesco Calzona urobil cez prestávku dve zmeny. Do hry sa už nevrátila dvojica Lászlo Bénes a Vernon De Marco, nahradili ich Ondrej Duda a Dávid Hancko.
 
45+2
Marek Rodák zlikvidoval aj strelu z kopačiek Erlinga Haalanda, následný presný zásah Alexandra Sørlotha prišiel z ofsajdu.
 
45+1
Nórske prečíslenie zakončil Martin Ødegaard, Marek Rodák ale druhýkrát prekonaný nebol.
 
29
Rodák sa v posledných minútach rozhodne nenudil, zamestnal ho aj Bobb. Slovenský brankár šikovne zasiahol ľavou rukou a loptu vyrazil preč, bola to ďalšia veľká šanca.
 
29
Nórsky záložník Ødegaard trafil brvno Rodákovej bránky! Vypálil smerom na vzdialenejší horný roh.
 
18
1:0 – Nórsko dalo gól! Rohový kop domáceho mužstva vytvoril severanom nádejnú šancu na presný zásah, ten napokon prišiel. Šťastný odraz lopty využil pozorný a dôrazný útočník ALEXANDER SØRLOTH a presadil sa strelou do dolného rohu bránky.

Bez asistencie