koniec Švédsko – Slovensko
8:3
(3:0, 2:2, 3:1)
Komentuje: Dominika Haršáni Handzušová
 
57:04
Švédsko dalo gól!
Teraz už sa Eriksson Ek môže radovať. Kylington nabil na pravý kruh Asplundovi a jeho strelu JOEL ERIKSSON EK dorazil za Húsku.
Asistencie: Rasmus Asplund a Oliver Kylington.
 
44:27
Švédsko dalo gól!
Švédom nevyšlo niekoľko zakončení, Larssonovu strelu od modrej tam poslal bekhendom nepresne LIAS ANDERSSON, ale puk si zobral za bránou a po otočke ho šupol Húskovi pod betón pri žrdi!
Asistencie: Jacob Larsson a Jens Lööke.
 
42:36
Švédsko dalo gól!
Predsa len si ešte Tri korunky puk v pásme udržali, TIM SÖDERLUND znova dostal prihrávku a teraz už vymietol vinkel Húskovej brány.
Asistencia: Gabriel Carlsson.
 
41:53
Slovensko dalo gól!
Po tom prečíslení Bodáka s Ružičkom si Švédi nedokázali dobre puk prihrať, za bránou ADAM RUŽIČKA puk získal, otočil sa k bráne a dokázal po ľade prekonať Sandströma!
Bez asistencie.
 
36:54
Slovensko dalo gól!
Podobná situácia, Švédi puk odpálili o mantinel a našiel si ho na modrej Černák, vystrelil na bránu a voľný MIROSLAV STRUŠKA puk tečoval za Sandströma!
Asistencia: Erik Černák.
 
35:48
Slovensko dalo gól!
Sloboda puk poslal z rohu na modrú, MARTIN BODÁK si ho trochu premiešal a potom vystrelil, medzi kruhmi puk tečoval jeden zo švédskych hráčov a puk mieri pod Sandströma!
Asistencia: Marek Sloboda.
 
33:07
Švédsko dalo gól!
Asplund v strednom pásme odohral puk do útočného a dostal hit, ale práve hráč, ktorý ho hitoval, potom chýbal vzadu. Ahl si prebral prihrávku, v pásme sa vyhýbal hitu, pri čom síce spadol, ale puk poslal pred bránu na FREDRIKA KARLSTRÖMA a ten si Húsku vychutnal parádnym zakončením!
Asistencie: Filip Ahl a Rasmus Asplund.
 
26:07
Švédsko dalo gól!
Veľký tlak Švédov v našom pásme, Slováci už boli unavení a nedôrazní. Dahlén prešiel poza bránu a prihral na druhú žrď ALEXANDROVI NYLANDEROVI, ktorého strelu Húska vyrážal natiahnutým betónom, ale Nylander puk potlačil zaň popri žrdi.
Asistencie: Jonathan Dahlén a Rasmus Asplund.
 
17:01
Švédsko dalo gól!
CARL GRUNDSTRÖM dostal prihrávku na pravý kruh a švihom zvyšuje na 3:0!
Asistencie: Alexander Nylander a Lucas Carlsson.
 
16:28
Švédsko dalo gól!
Rýchlo zachytený puk, Tri korunky šli dopredu a z pravého krídla sa natlačil pred bránu TIM SÖDERLUND, prehodil si puk na forhend a poslal ho cez presúvajúceho sa Húsku!
Asistencie: Andreas Wingerli a Kristoffer Gunnarsson.
 
01:08
Švédsko dalo gól!
Krátko po vyhratom vhadzovaní si Švédi puk rozohrali a presilovku využíva JOEL ERIKSSON EK.
Asistencie: Rasmus Asplund a Oliver Kylington.