koniec USA – Slovensko
6:1
(3:0, 1:1, 2:0)
Komentuje: Ivan Harčár
 
58:45
USA dalo gól!
CONOR GARLAND vypálil nechytateľnú strelu po priťuknutí Wolaninom. Asistencie: Christian Wolanin a Trevor Moore.
 
45:15
USA dalo gól!
USA totálne rozobrala slovenskú defenzívu. Boyle jednoducho zakryl puk obrovitým telom. Nahral Wolaninovi, ktorý našiel osamoteného ALEXANDRA CHMELEVSKIHO a Adam Húska bol úplne bez šance. Asistencie: Christian Wolanin a Brian Boyle.
 
36:50
USA dalo gól!
USA úplne vyšachovala slovenských hráčov pred brankárom Húskom. COLIN BLACKWELL poslal puk do prázdnej brány. Asistencie: Eric Robinson a Kevin Labanc.
 
32:12
Slovensko dalo gól! PETER CEHLÁRIK to trafil nádherne. Veľmi pekný útočný výpad okorenil výbornou ranou pod hornú tyč. Avizovaný trest sa tak ruší. Asistencia: Róbert Lantoši.
 
19:31
USA dalo gól!
Druhá chyba nášho obrancu Nemca. CONOR GARLAND mu zobral puk, položil si Ďalogu a nekompromisne ho poslal k pravej žŕdke. Bez asistencie.
 
15:25
USA dalo gól!
Prehrávame už 2:0. Robertson vytvoril streleckú parketu pre COLINA BLACKWELLA a jeho puk zapadol za chrbát Húsku. Asistencia: Eric Robinson.
 
13:08
USA dalo gól!
Veľmi smolná situácia. Studenič na opačnej strane tvrdo zakončoval, ale vedľa bránky. Puk sa popri mantineli prešmykol cez Nemca až k BRIANOVI BOYLEOVI a s jeho bombou si Húska nevedel poradiť. Bez asistencie.