koniec Francúzsko – Slovensko
2:4
(0:1, 2:2, 0:1)
Komentuje: Ivan Harčár
 
59:52
Slovensko dalo gól! PAVOL REGENDA tento duel gólovo načal a aj ho gólovo ukončil. Dostal puk do tandemu od Slafkovského a o našom trojbodovom víťazstve je rozhodnuté. Asistencia: Juraj Slafkovský.
 
38:04
Slovensko dalo gól! Naši chlapci vytvorili súvislý tlak, ktorý prináša želané ovocie. Nemcov puk bol zastavený francúzskymi telami. Lenže potiahol ho Liška a jeho bekhend vyrazil Buysee pred SAMUELA TAKÁČA. Čerstvý majster SR sa nemýlil. Asistencie: Adam Liška a Šimon Nemec.
 
32:49
Francúzsko dalo gól! Dostávame pomerne lacný gól. JORDANN PERRET našiel malú medzierku pri betóne Rybára a pravej žŕdke a zasunul tam puk po samostatnom úniku. Asistencia: Valentin Claireaux a Yohann Auvitu.
 
26:07
Francúzsko dalo gól! Predchádzajúce šance Francúzov boli akýmsi varovným prstom a presný zásah padol z hokejky ANTHONYHO RECHA, ktorý sa preštrikoval ku gólovému bekhendu. Asistencia: Louis Boudon.
 
21:55
Slovensko dalo gól! Vyhrávame 2:0. Slávime úspech v presilovke. Lantoši vystrelil, Slafkovský zakrýval výhľad Buyseemu a TOMÁŠ TATAR využil túto clonu. Asistencie: Róbert Lantoši a Juraj Slafkovský.
 
10:23
Slovensko dalo gól! PAVOL REGENDA otvára skóre. Krásne si potiahol puk do bekhendu a zákrok Buyseeho už neprišiel. Asistencie: Mário Grman a Miloš Roman.