koniec Slovensko – Lotyšsko
2:1
(1:0, 0:1, 1:0)
Komentuje: Ivan Harčár
 
59:02
Lotyšsko oddychový čas!
 
58:09
Lotyšsko hrá power-play!
 
57:19
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Libor Hudáček – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme Lotyšsko:
Oskars Batna – 2 min., hrubosť.
 
57:19
Tresty si odpykajú len Hudáček a Batna! Daugavinšovi skrat prešiel bez akéhokoľvek povšimnutia!
 
Reklamná prestávka.
 
57:19
Patrik Koch bol napadnutý Daugavinšom! Lotyšský borec všetok svoj hnev jasne nasmeroval na nášho reprezentanta! Už sa tam vytvárali ďalšie dvojice! Hudáček si mal čo povedať s robustným Batnom!
 
54:49
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Peter Cehlárik – 2 min., podrazenie.
 
54:20
Škorvánek v tieni neskutočnej skrumáže! Andris Džerinš vyťažil z neprehľadnej situácie strelu do tyčky! Uuu, to sme si vydýchli!
 
53:57
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Mário Grman – 2 min., nedovolené bránenie.
 
Reklamná prestávka.
 
50:04
Slovensko dalo gól! Drina našich reprezentantov prináša želané ovocie. MAREKOVI HRIVÍKOVI nezablokoval hokejku Oskars Cibuļskis a Šilovs už nestihol schovať puk do lapačky. Asistencie: Richard Pánik a Patrik Koch.
 
Reklamná prestávka.
 
47:27
Libor Hudáček aj pod tlakom lotyšského obrancu nedotiahol mininájazd do úspešného konca! Šilovs zaúradoval hokejkou!
 
Reklamná prestávka.
 
36:51
Lotyšsko dalo gól! Obrovská chyba Olivera Okuliara. Hral sa s pukom na útočnej modrej čiare. Vypichol mu ho RODRIGO ABOLS a z nájazdu nedal šancu Škorvánkovi. Bez asistencie.
 
36:24
Okuliar opustil trestnú lavicu! Chýbala mu rýchlosť, a tak už musel vymýšľať individuálne zakončenie! Kristaps Zile dostal pokus do nohy!
 
36:09
Škorvánek pánom tejto situácie! Lotyšom zobral čistý gól! Roztiahol sa v bránkovisku a puk bol jeho! Následne Kelemen vytiahol k mantinelu dotieravého Andersonsa!
 
35:06
Abols sa mohol pokojne presadiť! Daugavinš ho poslal do pohodlnej pozície na zakončenie, ktoré chvalabohu nedostal do Škorvánkovej siete!
 
34:16
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Oliver Okuliar – 2 min., nedovolená hokejka / meranie hokejky.
 
Reklamná prestávka.
 
31:50
Libor Hudáček načasoval príchod z ľavej strany na kruh a trafil bez prípravy, keď mu to čapoval Cehlárik! Šilovs skvelo betónmi!
 
29:54
Oliver Okuliar nezvládol prečíslenie s Chromiakom! Z jeho strany išlo už o kombináciu navyše, ktorá sa prejavila ako zbytočná!
 
28:43
Peter Cehlárik preveril lotyšského gólmana! Šilovs je veľkou oporou domácej reprezentácie! Pomohla mu dobre nastavená lapačka!
 
28:01
Šilovs vytiahol cenný zákrok! Spoza jeho bránky nabíjal Hrivík Grmanovi! Po prerušení hry neskrýval hnev z toho, že mu to nesadlo lepšie na čepeľ!
 
Reklamná prestávka.
 
21:50
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Libor Hudáček – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
 
20:49
Ronalds Keninš podnikol útočné kroky! Do gólovej bodky to nedotiahol Balcers, aj keď Škorvánek zasiahol, okamžite nemal prehľad o puku!
 
19:17
Šilovs znova nezasahoval k spokojnosti! Cehlárikov puk pripravil Sukeľovi! Náš útočník trafil jeho hokejku, a od nej bola opečiatkovaná žŕdka!
 
Reklamná prestávka.
 
11:46
Roberts Bukarts nepríjemne pálil na vzdialenejšiu konštrukciu našej bránky! Dôležitá bola prítomnosť Škorvánka, ktorý to vytesnil preč!
 
Reklamná prestávka.
 
Reklamná prestávka.
 
04:55
Škoda, že sa nepresadil Regenda! Solídnu prácu a podmienky na to mu vytvorili Hudáček aj Sukeľ!
 
00:44
Slovensko dalo gól! Ešte sa nič nestihlo udiať a už je z toho slovenské vedenie. MATÚŠ SUKEĽ si vie nájsť ideálne miesto na strelu. Chvíľku ho nechali Lotyši samého a Cehlárikovu zadovku premieňa švihom. Asistencia: Peter Cehlárik.