koniec Švajčiarsko – Slovensko
4:2
(1:0, 1:2, 2:0)
Komentuje: Daniela Mesíková
 
59:26
Švajčiarsko dalo gól!
Švajčiari doviezli puk pred našu prázdnu bránku, Miranda prihral od mantinelu a GAËTAN HAAS puk z bezprostrednej blízkosti tečoval bekhendom.
Asistencie: Marco Miranda, Dario Simion
 
46:51
Švajčiarsko dalo gól!
Švajčiari vyhrali buly, puk si zobral CHRISTIAN MARTI, využil, že Hlavaj mal zakrytý výhľad, jeho strelu nešťastne tečoval Ivan do vlastnej siete. Švajčiarsko vyhráva 3:2.
Asistencia: Tanner Richard.
 
39:29
Slovensko dalo gól!
Vyhrali sme dva osobné súboje, posunuli si puk, strelu Okuliara Mayer vyrazil pred seba, dôrazný PAVOL REGENDA zblízka vyrovnáva!
Asistencie: Oliver Okuliar, Samuel Kňažko
 
25:08
Slovensko dalo gól!
Veľmi rýchlo odpovedáme kontaktným gólom. Kelemen zvládol súboj na mantineli, získal puk na naše hokejky, posunul ho ANDREJOVI KUDRNOVI, ktorý z pravého kruhu prestrelil Mayera strelou na lapačku.
Asistencie: Miloš Kelemen, Richard Pánik
 
24:47
Švajčiarsko dalo gól!
Koch nespracoval puk na útočnej modrej čiare, navyše sa aj pošmykol a nestíhal sa vrátiť. Švajčiari sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, Pánik nedokázal zabrániť prihrávke Ambühla na NINA NIEDERREITERA a ten skóruje na 2:0.
Asistencia: Andres Ambühl.
 
05:07
Švajčiarsko dalo gól!
Švajčiari vyhrali buly v útočnom pásme, Malgin poslal puk na modrú a JONAS SIEGENTHALER prestrelil Hlavaja strelou k pravej žŕdke. Asistencie: Denis Malgin, Nico Hischier