koniec Francúzsko – Slovensko
2:4
(0:1, 1:2, 1:1)
Komentuje: Lissko
 
59:53
Francúzsko dalo gól! Francúzi ešte pridávajú svoj druhý gól v zápase. Prepadli sme v útočnom pásme. Francúzi vyštartovali do rýchleho brejku a FLORIAN CHAKIACHVILI presnou strelou prekonal Samuela Hlavaja. Asistencie Anthony Rech.
 
48:24
Slovensko dalo gól! Pekná akcia slovenského tímu slávila úspech. MÁRIO GRMAN dostal prihrávku na modrú čiaru. Nahodil puk na bránu a jeden z francúzskych hráčov ho tečoval za chrbát Papillona. Asistencie Tomáš Tatar, Libor Hudáček.
 
40:01
Striedanie v tíme Francúzsko:
z ihriska odchádza Sebastian Ylönen, prichádza Quentin Papillon.
 
35:44
Francúzsko dalo gól! Francúzi si vytvorili tlak. Nevedeli sme dostať puk z nášho pásma. Tim Bozon poslal prihrávku na os klziska, kde bol úplne voľný SACHA TREILLE a ten strelou z prvej dokázal prekonať Hlavaja. Asistencie Tim Bozon, Yohann Auvitu.
 
29:56
Slovensko dalo gól! Tretí gól Slovenska je na svete! LIBOR HUDÁČEK si vzal puk na pravej strane. Otočil sa do stredu, nabral rýchlosť a krásnou strelou prekonal Ylonena v bráne Francúzska.
 
24:55
Veľká šanca Slovenska! Kudrna pálil a aj dorážal. Ylonen nevedel, kde má puk. Auvitu puk napokon pomohol francúzskemu brankárovi prerušiť hru.
 
22:35
Slovensko dalo gól! Slovensko strieľa druhý gól v zápase! LIBOR HUDÁČEK sa výborne v súboji 1 na 1 zbavil Bellemara a krásnou strelou z ľavého kruhu prekonáva francúzskeho brankára. Asistencie Šimon Nemec, Juraj Slafkovský.
 
22:05
Vylúčenie v tíme Francúzsko:
Jordann Perret – 2 min., sekanie.
 
21:26
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Tomáš Tatar – 2 min., sekanie.
 
20:22
Vylúčenie v tíme Francúzsko:
Hugo Gallet – 2 min., držanie.
 
19:57
Slovensko dalo gól! Slovensko prežilo dve oslabenia, kde bolo pod veľkým tlakom. Do rýchelho brejku vyrazil Lukáš Cingel, ktorý posunul puk na Mária Grmana. Slovenský obranca nahodil puk na bránu a PAVOL REGENDA ho veľmi šikovne tečoval za chrbát Ylonena. Asistencie Mário Grman, Lukáš Cingel.
 
17:41
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Pavol Regenda – 2 min., nedovolené bránenie.
 
15:39
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Pavol Regenda – 2 min., podrazenie.
 
07:56
Vylúčenie v tíme Francúzsko:
Tim Bozon – 2 min., hákovanie.
 
05:50
Vylúčenie v tíme Francúzsko:
Sacha Treille – 2 min., nedovolené bránenie.