koniec Nemecko – Slovensko
1:4
(1:1, 0:1, 0:2)
Komentuje: Miroslav Revaj
 
59:35
Slovensko dalo gól!
Je definitívne rozhodnuté! Nemecko hralo bez brankára a držalo sa v našom obrannom pásme, ale získali sme puk na svoje hokejky a vyrazili tak do útoku. Puku sa zmocnil MATEJ PAULOVIČ a gólom do prázdnej bránky sa okrem troch vylúčení zapísal aj do streleckej listiny – 1:4!
Bez asistencie.
 
40:48
Slovensko dalo gól!
Vynikajúci úvod našich chlapcov v tretej tretine! Rýchlo sme sa dokázali presunúť do útočného pásma a pred bránkou Nemecka sme vmysleli krásnu kombináciu. Po sérii prihrávok sa puk dostal až na hokejku LADISLAVA NAGYHO a ten už úspešne dostal puk za domáceho brankára – 1:3!
Asistencie: Michel Miklík, Martin Gernat.
 
29:30
Slovensko dalo gól!
Otáčame vývoj stretnutia vo svoj prospech! Nemecko teraz prepadlo v strednom pásme a naši chlapci išli do prečíslenia 3 na 1. Pred nemeckou bránkou sa následne dostal k puku MICHAL ČAJKOVSKÝ a presnou strelou prekonáva Pielmeiera – 1:2!
Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Bondra.
 
13:22
Slovensko dalo gól!
Je vyrovnané! Slovensko získalo buly v útočnom pásme, ktoré naši chlapci dokázali vyhrať. Na modrú čiaru dostal puk Ďaloga, ktorý sa odhodlal k strele. Pred bránkou dobre clonil EDUARD ŠIMUN a presným tečom vyrovnáva na 1:1! Pre Šimuna je to prvý reprezentačný gól.
Asistencie: Marek Ďaloga, Ladislav Nagy.
 
01:40
Nemecko dalo gól!
Je tu prvý presný zásah v tomto zápase a žiaľ do vedenia sa dostáva náš súper! Nemci sa teraz dobre rozostavili v útočnom pásme, od modrej čiary prišla strela na našu bránku od Piettu, ktorý tečoval MARCEL MÜLLER, ale Rybár ešte dokázal puk vyraziť pred seba. Následne však Müller puk dokolepol do našej siete – 1:0!
Asistencie: Daniel Pietta, Fabio Wagner.