koniec Fínsko – Slovensko
4:3
(3:0, 0:2, 1:1)
Komentuje: Dominika Haršáni Handzušová
 
48:13
Fínsko dalo gól!
Pesonen prenechal puk na pravom kruhu Kontiolovi, ktorý si chvíľku počkal a poslal ho krížom cez os k ľavej žrdi, kde stál JUHAMATTI AALTONEN a ten aj keby si počkal kým sa Staňa presunie nemal problém prehodiť puk do siete.
Asistencie: Petri Kontiola a Janne Pesonen.
 
40:30
Slovensko dalo gól!
Po Mezeiovej strele od modrej čiary Raanta netušil, kde je puk, ten sa spoza jeho brány odrazil na pravú stranu, odkiaľ to bránený ležiaci Radivojevič poslal pred bránu a tam bol TOMÁŠ SUROVÝ, je vyrovnané!
Asistencie: Branko Radivojevič a Branislav Mezei
 
32:17
Slovensko dalo gól!
Napokon Slováci ostali v pásme a po šanciach pred Raantom sa puk dostal po pár prihrávkach na modrú čiaru a ANDREJ SEKERA uspel strelou zápästím!
Asistencie: Branislav Mezei a Libor Hudáček.
 
25:03
Slovensko dalo gól!
MICHEL MIKLÍK v rámci udržania puku v pásme ho nahodil na bránu a napol sieť za nič netušiacim Raantom!
Asistencie: Branislav Mezei a Roman Kukumberg.
 
15:44
Fínsko dalo gól!
Nepresnú prihrávku zastavil Surový, ale nespracoval, puk ostal za ním a strelu PETRIHO KONTIOLU Staňa neudržal, puk mu prešiel pod ľavú ruku nad betón a doskackal za čiaru!
Asistencia: Juhamatti Aaltonen.
 
09:49
Fínsko dalo gól!
Siedmy gól, trinásty bod PETRIHO KONTIOLU, ktorý dostal prihrávku cez os, prehodil si puk a pohral sa tak so Staňom, oklamal ho premiešaním a už len pohodlne zasunul po ľade.
Asistencie: Janne Pesonen a Juhamatti Aaltonen.
 
01:31
Fínsko dalo gól!
Po boji v rohu klziska Granlund posunul puk na modrú a nahodenie OSSIHO VÄÄNÄNENA naplo sieť za Staňom! Pred ním ešte stál Pihlström s Mihálikom, ale zrejme puk zaletel do brány bez teču.
Bez asistencie.