koniec Slovensko – Portugalsko
4:2
(2:1, 1:0, 1:1)
Komentuje: Michal Kováčik
 
44:05
Portugalsko dalo gól! Najprv bol v obrovskej šanci Carvalho, ktorý však z dobrej pozície minul. Portugalsko však ostalo v našom pásme a CHRISTOPHER CREADOR strieľa ich druhý gól v zápase, opäť v presilovke. Naši sú v plnom počte.
 
41:06
Slovensko dalo gól!
Naši si dlho len prihrávali loptičku pred modrou čiarou. Danko prihral Káčerovi, ktorý tvrdo vypálil. Lopta sa pred bránkou odrazila k MILANOVI RAMPÁČKOVI, ktorý zvyšuje na 4:1. Náš tím využíva tretiu presilovku v zápase. Portugalsko v plnom počte.
 
29:46
Slovensko dalo gól!
Využívame druhú presilovku v zápase. Ecker sa na ľavej strane zbavil jedného z obrancov Portugalska, prihral pred bránu na voľného MICHALA HRIVNÁKA a ten strieľa náš tretí gól v zápase. Portugalsko v plnom počte.
 
13:32
Slovensko dalo gól!
Škultéty vystrelil od modrej, loptička sa odrazila od zadného mantinelu na hokejku MAREKA SLOVÁKA, ktorý nás posiela do vedenia.
 
12:02
Portugalsko dalo gól! Podobná situácia ako pred chvíľou. Carreira tvrdo vypálil od modrej, Petrík vyrazil len pred seba. Pri loptičke bol ako prvý MATTHEW DAVID, ktorý nemal problém trafiť prázdnu bránu. Slovensko hrá v plnom počte.
 
05:25
Slovensko dalo gól!
Pekná akcia našich hokejbalistov. Bujdák si narazil loptičku s Rampáčkom, ten ju následne poslal pred bránu, do ktorej ju nemal problém upratať JAROSLAV MARTINUSÍK. Portugalsko v plnom počte.