koniec Slovensko – Portugalsko
4:2
(2:1, 1:0, 1:1)
Komentuje: Michal Kováčik
 
44:05
Portugalsko dalo gól! Najprv bol v obrovskej šanci Carvalho, ktorý však z dobrej pozície minul. Portugalsko však ostalo v našom pásme a CHRISTOPHER CREADOR strieľa ich druhý gól v zápase, opäť v presilovke. Naši sú v plnom počte.
 
43:35
Portugalci hrajú bez brankára!
 
43:28
Titka sa snažil v páde trafiť loptičku, čo sa mu myslím aj podarilo. Podľa hlavného rozhodcu však Titka fauloval a posiela ho na trestnú lavicu za potknutie.
 
41:53
Tentokrát sa vylučuje na našej strane. Blahút odchádza na trestnú lavicu za držanie.
 
41:06
Slovensko dalo gól!
Naši si dlho len prihrávali loptičku pred modrou čiarou. Danko prihral Káčerovi, ktorý tvrdo vypálil. Lopta sa pred bránkou odrazila k MILANOVI RAMPÁČKOVI, ktorý zvyšuje na 4:1. Náš tím využíva tretiu presilovku v zápase. Portugalsko v plnom počte.
 
40:11
Zahráme si presilovku. Carvalho dostáva dnes minúty za hrubosť.
 
37:47
Jeden z hráčov Portugalska fauloval Oravca, no nič sa nepískalo. Následne však na trestnú lavicu odchádza Teplický za údajné držanie hokejky.
 
35:16
Zahráme si ďalšiu presilovku. Cerqueira odchádza na trestnú lavicu sa potknutie.
 
31:37
Naši v ďalšej šanci. Loptička sa dostala pred bránu na Oravca a ten sa ešte snažil vylepšiť si streleckú pozíciu. To sa mu aj podarilo, no zakončil len do brankára Portugalska.
 
30:26
Hneď v úvode tretiny sa k loptičke dostal Martinusík. Bol však za bránou, no postupne sa dostal až pred ňu a vystrelil. Mieril však vysoko nad.
 
29:46
Slovensko dalo gól!
Využívame druhú presilovku v zápase. Ecker sa na ľavej strane zbavil jedného z obrancov Portugalska, prihral pred bránu na voľného MICHALA HRIVNÁKA a ten strieľa náš tretí gól v zápase. Portugalsko v plnom počte.
 
28:24
Naši si teraz vytvorili strelecké príležitosti, no ani jedna z nich neskončila v bráne Portugalska. Queiroga navyše sekol Oravca a naši si zahrajú presilovku.
 
26:11
Hrivnák tentokrát vyslal silnú strelu od modrej a Cruz v poslednej chvíli zasiahol pravým betónom.
 
19:05
Hrivnák dostáva 2 minúty za hákovanie. Portugalsko bude hrať minútu a 16 sekúnd presilovku 5 na 3.
 
18:31
Ideme do oslabenia. Na trestnú lavicu odchádza Ivan Škultéty.
 
18:17
K loptičke sa dostal Slovák. Vystrelil z ľavého kruhu a nastrelil tyč!
 
16:04
Tvrdá strela Kollára z ľavej strany. Cruz poriadne nevidel, loptičku zbadal až v poslednej sekunde a vyrazil ju len pred seba. Odtiaľ ju upratal preč jeden z hráčov Portugalska.
 
14:55
Pár sekúnd pred koncom prvej tretiny je tu ďalšie vylúčenie. Ryan Leal odchádza na trestnú lavicu za potknutie.
 
14:01
Portugalsku sa znova podarilo streliť gól, ktorý kvôli posunutej bránke opäť neplatí.
 
13:32
Slovensko dalo gól!
Škultéty vystrelil od modrej, loptička sa odrazila od zadného mantinelu na hokejku MAREKA SLOVÁKA, ktorý nás posiela do vedenia.
 
12:02
Portugalsko dalo gól! Podobná situácia ako pred chvíľou. Carreira tvrdo vypálil od modrej, Petrík vyrazil len pred seba. Pri loptičke bol ako prvý MATTHEW DAVID, ktorý nemal problém trafiť prázdnu bránu. Slovensko hrá v plnom počte.
 
11:11
Presilovku si zahrá aj Portugalsko. Škultéty dostáva dve minúty za faul lakťom.
 
09:45
Rampáček vybojoval loptičku v rohu ihriska, mohol prihrávať pred bránu na voľného spoluhráča, no jeden z obrancov jeho pokus zblokoval. Na druhej strane v šanci Portugalci, ktorým sa podarilo dostať loptičku do našej brány. Gól však neplatí kvôli posunutej bránke.
 
05:25
Slovensko dalo gól!
Pekná akcia našich hokejbalistov. Bujdák si narazil loptičku s Rampáčkom, ten ju následne poslal pred bránu, do ktorej ju nemal problém upratať JAROSLAV MARTINUSÍK. Portugalsko v plnom počte.
 
04:20
Zahráme si prvú presilovku. Cerqueira odchádza na trestnú lavicu za sekanie.
 
03:37
V prvej veľkej šanci zápasu Ecker. Jeho bekhendové zakončenie spomedzi kruhov sa však neujalo.