koniec po predl. Slovensko – Kanada
5:4
(1:0, 3:1, 0:3 - 1:0)
Komentuje: Tomáš Melicherčík
 
50:35
Slovensko dalo gól!

Signalizovaný trest Kanady sme dokázali potrestať! Rampáček potiahol loptu na modrú čiaru, kde ju prihral Oravcovi, ktorý mu ju šikovne vrátil a MILAN RAMPÁČEK následnou bombou prekonal kanadského brankára a rozhoduje o postupu slovenskej reprezentácie o postupe do bojov o medaily!
Asistencie: Boris Oravec
 
44:11
Kanada dala gól!
49 sekúnd pred koncom dáva Kanady šťastný gól. Inak ako "motykou" sa nazvať nedá. Veľká smola nášho tímu. Spoza brány sa loptička akosi dostala až za Petríkov chrbát. Strelcom gólu je MATTHEW TREMBLETT.
 
34:14
Kanada dala gól!
Mladícka chyba Dominika Frkáňa, ktorý stratil loptičku a VICTOR AZEVEDO sa spomedzi kruhov presadil a znižuje na rozdiel už len jediného gólu.
Asistencie: bez asistencie
 
31:06
Kanada dala gól!
Kanada znižuje na rozdiel dvoch gólov. Po 29 sekundách sa v presilovej hre presadil MATTHEW TREMBLETT a zápas dostáva nový náboj.
Asistencie: Jonathan Daoust, Frank Giustini
 
28:46
Slovensko dalo gól!

Stano Petrík sa rozhodol, že nechce len chytať, ale potrebuje aj nejaké kanadské body. Preto vysunul JAROSLAVA MARTINUSÍKA, ktorý si zoči-voči kanadskému brankárovi poradil a strieľa gól na 4-1.
Asistencia: Stanislav Petrík
 
26:21
Slovensko dalo gól!

A sme opäť v dvojgólovom vedení. Fantastická robota od Borisa Oravca, ktorý z vlastného pásma potiahol loptičku, obtočil sa okolo kanadskej bránky, naservíroval ho LUKÁŠOVI MADĚROVI a ten ho dopravil za chrbát kanadského gólmana.
Asistencia: Boris Oravec
 
24:55
Kanada dala gól!
Je znížené. Po viacerých nepresnostiach v našom pásme sa Kanada dostáva na dostrel jediného gólu. Úspešným strelcom bol MARTIN CORBEIL.
Asistencie: Dustin Kelly
 
17:46
Slovensko dalo gól!

Krásna kombinácia našich a v skrumáži sa spomedzi kruhov dokázal presadiť MILAN RAMPÁČEK a dostáva tak náš tím do dvojgólového vedenia!
Asistencie: Filip Titka, Jaroslav Martinusík
 
09:33
Slovensko dalo gól!

Kombinácia slovenských hráčov vyšla parádne a z pravého kruhu vypálil nechytateľne MARTIN KOLLÁR a dostávame sa tak do vedenia.
Asistencie: Jaroslav Martinusík