koniec Slovensko – Bielorusko
2:4
(0:0, 2:0, 0:4)
Komentuje: Veronika Pancuráková
 
59:59
Po zbytočnej potýčke budú rozhodcovia sekundu pred koncom vylučovať na oboch stranách. Dvojminútové tresty z hrubosť si pripíšu Šťastný a Korobov.
 
58:30
Gólman Hudáček korčuľuje na striedačku, Slovensko to v závere skúsi so šiestimi korčulairmi.
 
58:17
Slovensko mohlo aspoň znížiť! Marinčin si puk po ľavej strane potiahol na zakončenie a pálil, ale Koval jeho pokus vyrazil mimo priestoru troch žrdí.
 
57:16
Bielorusko dalo gól!
Marcinko v útoku strieľal z medzikružia, ale Bielorusi jeho pokus zblokovali a ihneď si to namierili do brejku. Na jeho konci spracoval krížnu prihrávku CHARLES LINGLET a nechytateľne zakončil. Asistencie: Geoff Platt, Jevgenij Lisovec.
 
54:42
Slovenský trner Zdeno Cíger si vyžiadal oddychový čas.
 
54:42
Bielorusko dalo gól! Bielorusi využili našu absolútne nekoncentrovanosť a skóre otočili vo svoj prospech! Postaral sa o to ANDREJ STEPANOV, ktorý si s pukom zbehol na pravý kruh a strelou pomedzi betóny ho poslal za Hudáčka. Asistencia: Jevgenij Lisovec.
 
48:34
Bielorusko dalo gól!
Bielorusi v hre štyroch proti štyrom skórujú a vyrovnávajú na 2:2! ARTUR GAVRUS to urobil po prechode do pásma výborne, dostal sa na vonkajšiu hranicu ľavého kruhu a ihneď vystrelil. Hudáček jeho pokus nedokázal rukou vytesniť. Asistencia: Kiril Gotovec.
 
48:16
Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná, pretože naši súperi sa dopustili zlého striedania!
 
47:58
Mohlo byť vyrovnané! Bielorusi si rozobrali našu defenzívu, puk poslali k ľavej žrdi Andrejovi Kosticynovi a ten strieľal, ale bránku minul.
 
47:12
Slovensko sa bude musieť brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie Meszároš.
 
44:34
Michal Sersen sa nedokázal postaviť a z ľadu ho na nosidlách odvážajú zdravotníci. V tomto stretnutí podľa všetkého dohral, ale pevne veríme, že jeho zranenie nebude vážne a čoskoro bude v poriadku.
 
44:34
Na ľadovej ploche ostal ležať Michal Sersen, ktorý po strate rovnováhy narazil do mantinelu.
 
42:22
Bielorusko dalo gól!
Skóre je znížené po nenápadnej strale. Od ľavého mantinelu ju vyslal KIRIL GOTOVEC a dokonale zaskončil Hudáčka, ktorý si priestor nepokryl dostatočne. Asistencia: Charles Linglet.
 
39:55
V závere sledujeme obrovský tlak na našu bránku, Slováci sa musia v pätici brániť! Naši chlapci to ale zvládajú a súpera nepúšťajú k priamej strele.
 
36:26
Slovensko dalo gól!
Slovensko presilovku nevyužilo, ale skóruje krátko po jej skončení. Postaral sa o to TOMÁŠ JURČO, ktorý výborne vložil hokejku do Mikušovej strely a puk usmernil do Kovalovej siete. Asistencie: Juraj Mikuš, Libor Hudáček.
 
34:50
Mohlo byť vyrovnané! Pavlovič sa pustil do útočenia vo vlastnom oslabení a takmer sa mu podarilo aj nebezpečne vystreliť, ale Meszároš sa mu dvakrát vložil do dráhy puku.
 
34:13
Slovensko si zahrá presilovku! Na trestnú lavicu odišiel na dve minúty za podrazenie Gotovec.
 
28:34
Slovensko mohlo vyhrávať o dva góly! V dobrej pozícii dorážal Daňo, ale puk mu nesadol a bránku napokon netrafil.
 
27:57
Slovensko si zahrá presilovku! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie Andrej Kosticyn.
 
27:31
Mohlo byť vyrovnané! Bielorusi sa dostali do rpečíslenia dvoch proti jednému, no našťastie pre náš tím sa Stas nerozhodol prihrávať a strelou trafil iba Hudáčka.
 
20:47
Slovensko dalo gól!
Naši chapci využívajú dvojnásobnú presilovku a ujímajú sa vedenia! Skóre otvoril kapitán ANDREJ SEKERA, ktorý sa na modrej čiare napriahol a vypálil tak prudko, že jeho pokus Koval nestihol zachytiť. Asistencie: Martin Réway, Marko Daňo.
 
20:07
Slovensko hrá v plnom počte. Začína sa naša presilovka piatich proti trom!
 
20:00
Slovensko si po siedmich sekundách druhej tretiny zahrá presilovku piatich proti trom, ktorá bude trvať jednu minútu a 14 sekúnd! V poslednej sekunde úvodnej perióde bol totiž za seknutie Réwaya vylúčený Djukov.
 
19:21
Pomer síl na ľade sa vyrovná. Na trestnú lavicu odišiel na dve minúty za seknutie Platt.
 
18:05
Opäť sa budeme brániť. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie Daňo.
 
15:47
Naša presilovka trvala iba 20 sekúnd. Na trestnú lavicu totiž na dve minúty za sekanie odišiel Daňo.
 
15:27
Slovensko si zahrá presilovku! Na trestnú lavicu odišiel na dve minúty za držanie Jevenko.
 
10:15
Slováci budú hrať jednu minútu a 28 sekúnd v dvojnásobnom oslabení! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Marcinko.
 
09:43
Slovensko sa bude brániť! Na dve minúty za zdržiavanie hry je vylúčený Bakoš.
 
04:22
Naši chlapci sa však v strednom pásme rýchlo zmobilizovali a založili ďalšiu ofenzívnu akciu. Tentokrát z pravého kruhu vystrelil Rémay veľmi dobre, ale Koval puk vytesnil ramenom.