koniec Slovensko – Fínsko
0:5
(0:0, 0:2, 0:3)
Komentuje: Veronika Pancuráková
 
59:57
Fínsko dalo gól!
Aj druhýkrát po sbee prehrá SLovensko v Petrohrade pomerom 0:5. Tri sekundy pred sirénou sa presadil PATRIK LAINE. Asistencie: Aleksander Barkov.
 
59:45
Fínsko dalo gól!
Slovensko prepadlo v defenzíve a JUSSI JOKINEN sa dostal do samostatného úniku. Pred Hudáčkom zvolil jednoduchú kľučku a puk popri našom ležiacom gólmanovi dopravil do siete. Asistencie: Juuso Hietanen, Alexander Barkov.
 
46:46
Fínsko dalo gól!
Hlavný rozhodca avizoval vylúčenie a Fíni hrali so šiestimi korčuliarmi. Z toho vyplynula prudká strela od modrej čiary, ktorá bola ešte tečovaná a prepadla medzi betóny Hudáčka. O gól sa postaral ALEKSANDER BARKOV. Asistencie: Jusso Hietanen, Jusso Jokinen.
 
31:57
Fínsko dalo gól!
Fínsko okamžite navyšuje svoj náskok ANTTI PIHLSTRÖM si z ľavej strany nakorčuľoval na puk smerujúci pred bránku a belskovou strelou medzi betóny prekonal Hudáčka. Asistencie: Tomi Sallinen, Ville Pokka.
 
31:07
Fínsko dalo gól!
Fíni využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia. Naši súperi pásmo obsadili už v úvode početnej výhody a napokon sa dostali aj k prudkej strele, ktorá bola nešťastne tečovaná niekotrým z našich obrancov. Do štatistík sa ako úspešný strelec zapisuje MIKKO KOIVU. Asistencie: Esa Lindell, Sebastian Aho.