koniec Lotyšsko – Slovensko
3:1
(1:0, 1:0, 1:1)
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
51:41
Nešťastný moment pre lotyšský tím. Roberts Bukarts v snahe odohrať puk do stredného pásma ho nechtiac poslal až na tribúnu a dostal dve trestné minúty.
 
49:54
Slováci si dnes pripisujú množstvo zbytočných vylúčení. Na trestnú lavicu putuje Vladimír Dravecký za nedovolené bránenie, keď atakoval protihráča v útočnom pásme.
 
47:17
Slováci dostávajú presilovkovú príležitosť. Arturs Kulda odchádza na trestnú lavicu, pretože dostal dve minúty za nedovolené bránenie.
 
44:51
Rozhodcovia vylučujú na oboch stranách. Dve trestné minúty dostali slovenský obranca Michal Sersen a lotyšský útočník Rihards Bukarts.
 
37:37
Po prerušení hry sa v okolí slovenskej brány strhla menšia šarvátka. Rozhodcovia udelili dve minúty na obe strany. Na trestnú lavicu putovali Juraj Mikuš a Roberts Bukarts.
 
35:48
Zbytočné vylúčenie na strane slovenského výberu. Zverenci Zdena Cígera boli na hracej ploche šiesti, čo je príliš veľa.
 
30:15
Janis Sprukts dáva slovenským hokejistom výhodu presilovky. Fauloval v strednom pásme a rozhodca mu udelil dve minúty za podrazenie.
 
26:10
Libor Hudáček zbytočne oslabuje slovenský tím. Po sekaní v útočnom pásme odchádza na trestnú lavicu, kde by si mal posedieť dve minúty.
 
11:16
Mário Bližňák sa dostával do prečíslenia dvoch proti jednému, ale fauloval ho lotyšský hráč. Guntis Galvinš dostal dve minúty za podrazenie.
 
07:53
Lotyši dostávajú výhodu dvojminútovej presilovky o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu odišiel Juraj Mikuš za nebezpečnú hru s vysokou hokejkou.
 
06:04
Slováci reagujú na lotyšský tlak nedovoleným zákrokom. Tomáš Matoušek dostal päť minút a trest do konca zápasu za narazenie na mantinel.