koniec Rusko – Slovensko
6:0
(3:0, 2:0, 1:0)
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
55:47
Rusko dalo gól! Zmätky v slovenskej obrane vyvrcholili stratou puku pred Júliusom Hudáčkom. Zborná z prvej šance neuspela, ale potom dostal puk medzi kruhy obranca VLADISLAV GAVRIKOV a rozvlnil sieť. Asistencie: Vadim Šipačov, Jevgenij Dadonov.
 
32:50
Rusko dalo gól! Arťom Zub strelou od modrej čiary trafil iba zadný mantinel, ale IVAN TELEGIN stál na správnom mieste a vďaka odrazu od Hudáčka poslal puk do slovenskej siete. Asistencie: Arťom Zub, Sergej Plotnikov.
 
22:53
Rusko dalo gól! Slováci v posledných dvoch striedaniach preberali iniciatívu, ale teraz opäť inkasovali. NIKITA KUČEROV dorazil puk do slovenskej brány korčuľou, ale podľa videorozhodcu prebehlo všetko v súlade s pravidlami. Asistencie: Vladimir Tkačov, Bohdan Kiselevič.
 
19:19
Rusko dalo gól! Favorit korunoval svoju prevahu ďalším presným zásahom. Július Hudáček nevidel dobre na nahodenie od modrej čiary a strela švihom od ANDREJA MIRONOVA zapadla do siete. Asistencia: Sergej Plotnikov.
 
13:35
Rusko dalo gól! Výber Olega Znaroka bol od začiatku presilovky nasťahovaný pred slovenskou bránou a dokázal skórovať. JEVGENIJ DADONOV dostal prihrávku od Nikitu Guseva a zblízka prekonal Júliusa Hudáčka. Asistencie: Nikita Gusev, Vadim Šipačov.
 
01:12
Rusko dalo gól! Zborná krásne zakombinovala do prázdnej brány a dostala sa do vedenia. Nikita Gusev mohol zakončovať z tesnej blízkosti, ale ešte našiel lepšie postaveného JEVGENIJA DADONOVA, ktorý dostal puk ako na zlatom podnose a nemohol nedať. Asistencie: Nikita Gusev, Vadim Šipačov.