koniec Švédsko – Slovensko
4:2
(2:0, 1:1, 1:1)
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
59:28
Švédsko dalo gól! Je definitívne rozhodnuté. Michal Sersen trafil delovkou od modrej čiary iba súpera, puk zobral na pravom krídle WILLIAM KARLSSON a poslal ho do odkrytej slovenskej brány. Asistencie: Joel Lundqvist, Victor Hedman.
 
41:34
Slovensko dalo gól! V úplnom závere oslabenia unikol švédskej defenzíve ANDREJ KUDRNA. V nájazde na Henrika Lundqvista bol síce tiesnený, ale zvolil jednoduché zakončenie a skóroval. Asistencia: Lukáš Cingel.
 
25:45
Švédsko dalo gól! Slovenskí hokejisti majú zase hlavy dole, pretože tretíkrát inkasovali. William Karlsson vyhral buly, puk našiel medzi hráčmi voľný DENNIS EVERBERG a prekonal Júliusa Hudáčka. Asistencia: William Karlsson.
 
24:08
Slovensko dalo gól! Paradoxne, až tesne po skončení presilovky sa naši hráči dokázali presadiť. Ľahké nahodenie Skalického z pravej strany Lundqvista iba vyrazil na hokejku voľného TOMÁŠA MATOUŠKA, ktorého dorážka trafila odkrytú bránu. Asistencie: Pavol Skalický, Tomáš Zigo.
 
08:14
Švédsko dalo gól! Slováci dostávajú ďalšie školenie z efektivity. Tre Kronor skórovali aj zo svojej druhej príležitosti v zápase. OLIVER EKMAN-LARSSON poslal prvú strelu iba do plexiskla, no puk sa mu odrazil späť na hokejku a z dorážky rozvlnil sieť. Asistencie: Dennis Everberg, William Karlsson.
 
04:02
Švédsko dalo gól! Táto situácia dokonale vystihuje slovenský tím na svetovom šampionáte. Z veľkých príležitostí nedokáže skórovať a potom poľahky inkasuje. WILLIAM NYLANDER prenikol do blízkosti brány a puk zdvihol presne pod brvno. Asistencie: Nicklas Bäckström, John Klingberg.