koniec Slovensko – Švédsko
3:0
(2:0)
Komentuje: Jakub Kocourek
 
90
V závere riadnej hracej doby prichádza posledné striedanie slovenských sokolíkov, ktoré je aj posledným striedaním v celom zápase. Pre dnešok dohral strelec nášho druhého gólu Jaroslav Mihalík, ktorý prepúšťa svoje miesto Lukášovi Haraslínovi.
 
86
Ďalšie striedanie Slovákov. Z ihriska odchádza Matúš Bero a na ihrisku sa znova v pozícii náhradníka objavuje László Bénes.
 
72
Švédsky kouč si už v tejto chvíli vyčerpal všetky svoje striedania. Z ihriska sťahuje Kristoffera Olssona, na ktorého miesto posiela Joela Asora.
 
70
Pavel Hapal po prvý raz strieda. Z ihriska odchádza kapitán Adam Zreľák, ktorý prenecháva kapitánsku pásku Milanovi Škriniarovi a svoje miesto na ihrisku Pavlovi Šafrankovi. Toto striedanie nám proti Poľsku prinieslo šťastie. Stane sa tak aj proti Švédsku?
 
46
Švédsky tréner pred druhým polčasom zareagoval na nepriaznivý vývoj stretnutia, keď vyťahuje rovno dvojité striedanie. Na hracej ploche už nevidíme dvojicu Paweł Cibicki a Melker Hallberg, na ktorých miesto prišli Niclas Eliasson a Muamer Tanković.